MENÜ

Artık Alex'i aramıyorum.. ÇÜNKÜ

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Doğru yoldasın kaptan. ”Niye geldi, huylu huyundan vazgeçmez” diyenlere oyun içinde ve dışında arkadaşlarına, rakiplerine, Trabzon maçında seni protesto edenlere davranışlarınla ders verdin. Maç sonrasında, “Burası benim memleketim. Zokora ile yaşadıklarım belki gerginliğe neden olmuş olabilir. Eğer hatam varsa özür dilerim“ demen de büyüklüğünün bir göstergesi idi.

Aykut hoca hem haklısın.. Hem de..

Aykut hoca diyor ki; Bir takımda düşüş olur. Ama döverek, söverek gelişim olmaz. Çalışarak sebat ederek olur.” Yani, eleştirilerin de bir dozu olması gerektiğini söylemek istiyor. O bakımdan yerden göğe haklı. Ama Alex ve Emre olayı.. Aynı sistemde ısrar edilmesi.. Bu ve bunun gibi bir takım uygulamalar Fenerbahçeliler’i umutsuzluğa kaptırmıştı. Yanlışlardan dönülünce her şey güllük gülistanlık oluverdi. Bazıları diyor ki; “Fener, Trabzon’a yenilseydi Kocaman‘a yüklenilecekti, transferler yanlış oldu denilecekti, yönetimde hata bulunacaktı..” İlgisi yok. Bu uzun maratonda elbette yenilgiler de, beraberlikler de olacak. Eleştiriler Fener’in sahadaki oyunu ile ilgili idi. Kişilerle problemi olanlar Fener’de her zaman azınlıkta kalmıştır..

Fener böyle oynarsa..

Çoğunluk, 10 kişi ile BATE mücadelesinde başarılı bir savaş veren Fenerbahçe’nin, Trabzonspor‘u yeneceğine pek ihtimal vermiyordu. Ama, öyle bir Fener gördüler ki;
- Hiçbir futbolcu ayağına top gelmesini beklemedi..
- Alışmadığımız kadar olumlu pas yaptı..
- 3 golün üstüne yatmayı düşünmedi..
- Maçın son saniyesine kadar gol kovaladı
Ağzı olan konuşuyor. Diyorlar ki: Janko, kale ağzında yakaladığı topu ağlara gönderseydi.. Olcan kale ağzında vuruşunu iyi yapsaydı.. Ve de Egemen içeri giren topu kafa ile önlemeseydi sonuç böyle olmazdı. Böyle yorum yapanlara benim de bir sorum olacak: “Sow, maçın 30. saniyesinde topu Tolga’ya nişanlamasaydı sonuç nasıl olurdu?”
Buna ne diyeceksiniz çok merak ediyorum...

Nezih Alkış

YORUM YAZ