MENÜ

Zor bir yol

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’nin Ersun Yanal’dan bu yana, bu tip maçlarda özellikle de Başakşehir karşısında başarılı oyunları hep bozmak üzerine. Belki Pereira’yı biraz bunun dışında tutabiliriz. Aynı oyun, perşembenin kadrosuyla ama bu kez 4-4-2’yle denendi. Topa konuk takım sahip oldu. Cocu’nun istediği de buydu. Rakibi geçerli sayılmayan gole kadar 1.5 pozisyonda tuttular. Orta 4’lünün solunda oynayan Elijf Elmas’ın son vuruş başarısızlığı dışında harika oyunuyla pozisyonlar da buldular. Avcı, Emre’nin yokluğunda istediği hızda topu çeviremeyen takımını baskıdan çıkaramadı. Kaptırdıklarıyla posizyonlar verdiler. Hücumdaysa Adebayor’un indirdiklerinde Mossoro başarılı değildi. Oyun Cocu’nun istediği gibi oynandı ama taraftarın bunu istediğini sanmıyorum. Yine parıltıdan ve bu kez skordan uzak bir Fenerbahçe var. Zor bir yol bu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Frey mi? Gerçekten mi? Comolli’nin tüm transferlerini eleştirmek mümkün ancak zaman tanımak da lazım. Ama Frey! Gerçekten mi?

Maçın starı

Mert Günok. Fenerbahçe’den ayrılıp Bursa’ya gittiğinde formayı Harun’a kaptırmıştı. Tıpkı Volkan Babacan gibi hayata Başakşehir’de döndü. Dün Fenerbahçe’ye duvar oldu. Maçın tartışmasız yıldızı, net pozisyonlarda sağlam ve soğukkanlı duran Mert...

Haberin Devamı

Maçın olayı

Elia’nın golünde pası veren Visca’ya kalkan ofsayt bayrağı. Pozisyondan bir süre önce Ali Palabıyık VAR’da arıza olduğunu işaret etmişti. Golü sistem mi iptal etti yoksa Ali Palabıyık mı anlamak zor. Ancak pozisyonun tartışmaya açık olduğu kesin.

Kısa mesaj

Fenerbahçe hiçbir maçta çok iyi oynamadı. Ama her maç en az 1 mutlak gol şansı yakaladı. Slimani benim için an itibariyle büyük hayal kırıklığı.

YORUM YAZ