MENÜ

Timsah fazlasını yapabilirdi

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’de ne farklıydı? Sadık, Roman’dan kuşkusuz daha iyi ve sağlam bir performans sergiledi. Önde topu tutabilen pas yapabilen Soldado vardı. Ve tabii Jailson dönünce orta saha daha dirençli oldu. İlk yarıda ligde ilk kez deplasmanda gol atabildiler. Bu kadar... İkinci yardıaki korkunç teslimiyet ise değişmeyen hatta kötüleşen seviyeydi. Mehmet Ekici’nin oyun kurucu rolüne uymayan top ezmeleri ve top kayıpları daha akıllı bir oyunu engelledi. 35. dakikadan itibaren Bursaspor topu aldı. Pasla ceza sahasına gelen kadar organizasyonları iyiydi. Ama akınları rastgele ortalarla bitirmek istediler. Fenerbahçe’yi 60 dakika boyunca kendi sahasına büyük bir enerjiyle hapsettiler. Ama istediklerini alamadılar. Sadık ve Skrtel’in tuttuğu alana bu kadar orta denemek yerine çizgiye inmeyi deneseler oyun farklı akabilirdi. Bu oyunla beraberlik golünü ve Umut’la buldukları 3 pozisyonun daha fazlası mümkün olabilirdi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Fenerbahçe nereye koşuyor?

Maçın starı

Yusuf Erdoğan çok hedefsiz orta yapmak yerine daha aklını kullnarak oynasaydı oyunun yıldızı olmayı daha net bir şekilde hak ederdi. Muhteşem golü sebebiyle Soldado’yla birlikte adaydır.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Gol sevincinde tribünden gelen bir maddeyle başı yarılan Skrtel’in hiç düşünmeden ve olay çıkarmadan maça devam edişi. Başka bir oyuncu kolaylıkla oyunu bırakabilirdi.

Kısa mesaj

Bu cümle genellikle şampiyonluk haftaları için söylenir Fenerbahçe’de. Artık başka bir sebeple: Önemli olan iyi oyun değil 3 puan. An itibarıyla durum bu.

YORUM YAZ