MENÜ

Sadece coşku yeterli değil!

Abone Ol Google News

Galatasaray olağanüstü bir baskıyla başlayıp, yine çok güçlü bir baskıyla maçı tamamladı. Ve kalesine gelen her top da gol oldu. Halbuki maç öncesinde bildiğimiz neydi? En önemli direnç noktası Muslera ve Galatasaray. 60’tan sonra fizik olarak düşüyor. Şampiyonlar Ligi bildik sürprizsiz performanslar ister. İçerideki Lokomotiv maçının dışında biz Galatasaray’dan ne göreceğimizi hiç bilemedik. Ve gördüğümüze de hep şaşırdık. İki Porto maçında beklediğimizin üzerinde bir oyunla skor alınamadı. 2 Schalke ve deplasmandaki Lokomotiv maçlarında ise değerlendirecek bir oyun dahi yoktu. Bunu salt santrfor eksikliğiyle anlatmak zor. Coşkuyla kırabildiğin pas oyunları geçen sezonun başından beri Sarı-Kırmızılılar’ın oyun oynayabildiği maçlar oluyor. Ancak pas galip geldiğinde ya da kontra oyunlarında kırılan Galatasaray oluyor. Galatasaray’ın iyi bir santrfor kadar ihtiyaç duyduğu kontrollü bir set oyunu. Salt coşkuya yaslanmak yüksek ve gereksiz riskler de getiriyor çünkü.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Ozan yanında Ujfalusi, Popescu tarzı bir usta olsa üzerindeki baskı az, öğrenecek çok şey olsa hayat daha güzel olmaz mıydı?

Haberin Devamı

Maçın starı

Kaçırdığı penaltının sonucu ağır olsa da Feghouli’nin bu performansına Galatasaray’ın ihtiyacı var. Dün Sarı-Kırmızılılar’ın hücumunu çok iyi yönetti. Sadece Eren değil, Onyekuru ve Rodrigues de onu daha iyi anlayabilseler Sarı-Kırmızılılar için işler çok daha kolay olacak.

Maçın olayı

Eren’in attığı golden sonra yuhalanması... Kuşkusuz tepki sadece kaçırdığı 2 net pozisyona değil. Gomis’in yokluğuna, takımın aradığı santrfor performansının alınamayışına. Ancak ne olursa olsun. Maç sırasında hele de bir gol attıktan sonra ıslıklamak yararsız.

Kısa mesaj

Galatasaray, Porto’ya karşı oynadığı oyunu kimseye oynayamıyor.

YORUM YAZ