MENÜ

Nefes almaya başladı

Abone Ol Google News

Bir Hollandalı teknik adam Valbuena’yı mükemmel kullanarak maçı kazandı. Frey de gol attı. Demek ki olmaz demeyeceğiz. Çünkü olmaz olmaz... Fenerbahçe’nin 2. yarıda önde ve savunmasını öne çıkarıp önde baskı yaptığı oyun Anderlecht için altından kalkması zor bir futbol oldu. İlk yarıda Fenerbahçe’nin zaman zaman yaptığı ön alan baskısında savunma ve orta saha geri kaçarak uyum sağlayamadığı için Belçikalılar pasla bu yarım baskıyı kolay kırmışlardı. Ancak herhalde devre arasında yapılan uyarılarla bu sorun giderilince maç Fenerbahçe’ye döndü. İlk maçta da 2-0’dan dönerken savunmaya yapılan baskı önemli rol oynamıştı. Ancak bu sefer, hem baskı tüm hatlarıyla tam olarak yapıldı hem de Valbuena ceza sahası çevresinde topla buluştuğu için tehlikeli oldu. Slimani biraz form tutmuş olsa fark da büyürdü. Fenerbahçe nefes almaya başladı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Koeman sezonun kalanında Valbuena’yı önde tutmayı başarabilecek mi?

Maçın starı

Valbuena. Bir gol bir asist. Takıma yetenek dopingi oldu. İşi çözdü. Zararının yararından fazla olduğunu düşünenlerin başında ben vardım. Umarım sezonun kalanında yanılmaya devam ederim.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Valbuena’nın hayata dönüşü kuşkusuz. Umudumu kaybetmiştim artık. Galatasaray maçında hareketlendi. Dün Koeman onu ileride tutmayı başardığı dakikalarda sahadakilerin hepsinden yetenekli olduğunu haykırdı.

Kısa mesaj

Takım Koeman’la nefes almaya başladı... Teknik direktör konusunda acele karar vermemek lazım.

YORUM YAZ