MENÜ

Konya, 10 kişi olmasa...

Abone Ol Google News

Birinci ve ikinci bölgelerde bir oyun ezberiniz olması lazım. Üçüncü bölgede ise ezber bozmanız gerekiyor. Özellikle de Konyaspor gibi alanı iyi kaplayan, kaymaları doğru yapan bir takıma karşı oynuyorsanız. Fenrbahçe’de dün eksik olan buydu. Eksik rakibine karşı sadece orta yaptı. Golü böyle buldu belki ve santim hesabıyla Alper’in golü de ofsayta takıldı. Ancak bu oyun Konya’yı huzursuz edecek işlerden uzaktı. Hep bekleneni yaptılar. Konya’yı şaşırtmadılar. Bunun için Moses önemli bir silah ama. Hep kalabalık içinde kaldı. Onu markajdan kurataracak plan çizmemiş Yanal.

Haberin Devamı

Düşük tempoyla top çevirip sonra da orta atmaktan ibaret bir oyun. Bunu Slimani’yle yapmak zor. İnanılmaz bir koordinasyonsuzluk gösterisi. Eğer Kocaman’ın takımı 60 dakika eksik oynamak zorunda kalmasa muhtemelen Fenerbahçe’ye çok büyük sıkıntılar yaşatabilirdi.

Gecenin sorusu

Zajc neden oyundan çıktı? İşlemeyen o değildi. Fizik eksiklikten de bahsedemeyiz. Slimani çıksa daha doğru olmaz mıydı?

Maçın starı

Bir yıldız performansı izlemedik. Belki Fofana’nın attığı goldeki yetenek ve güç sebebiyle onu seçebiliriz. Kocaman’ın makinesinin 60 dakika eksik oynamasına rağmen pozisyonlar da bulup direnmesi diyebiliriz.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Hafta içinde santrforluğu hatırlayan Slimani’nin sergilediği oyun Soldado’lu oyunun da sergilenmesini engelledi. 40 metre koşup orta sahadan aldığı topu geri pas olarak kullanan ilginç bir santrfor örneği. İngiltere sonrası yeniden doğmak için harika bir sahne bulduğunu düşündüm ama her gün eriyor.

Kısa mesaj

Ersun Yanal’ın değişiklikleri Fenerbahçe’nin oyununu olumlu etkilemiyor. Hatta çoğunlukla oyun geri gidiyor.

YORUM YAZ