MENÜ

Kontrol edilmesi zor bir ekip

Abone Ol Google News

Belhanda’yı ikinci merkez forvet olarak görebiliriz. Galatasaray, Babel, Feghouli ve Belhanda ile kontrol edilmesi zor bir hücum ekibi olabilir. Bu yapıda Falcao çok etkili olacaktır

Haberin Devamı

Jean Michael Seri transferi önemli. Fatih Terim’in aradığı, 1 ve 2 numaralı iki orta saha yerine muhtemelen bir orta saha tandemi. Selçuk-Melo ikilisiyle yakaladığı birbirini tamamlayan bir yapı. Akan oyunda iki savunma kanadıyla aynı hizaya gelecek bir dörtlü. Fernando, Terim’in istediği bu işi onun istediği seviyede yapamıyordu. Zaten yapsa olağanüstü çapa özellikleriyle City’de kalırdı. Şimdi buraya alınacak 2. oyuncu önemli. Hatta belki santrfordan daha önemli.

Rakipleri zorlayan bir ekip

Savunma merkezi orta saha özellikli zaten. Onlardan Marcao’yu, Luyindama’nın biraz önünde Seri-Banega ikilisini sadece oraya sahada değil ceza sahasına girerken görebiliriz. Böyle olunca Seri’yle birlikte oynamış Belhanda’yı tam bir ikinci merkez forvet olarak görebiliriz. Kendi yarı sahasına geçmek zorunda kalmadan rakip alanda merkezde enerjisini doğru harcayarak Feghouli ve Babel’le kontrol edilmesi zor bir hücum ekibi olabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ