MENÜ

Kadro fazlasını vaat ediyordu

Abone Ol Google News

Brugge, Galatasaray’ın savunmada top yapma sorunu üzerine giderek maça başladı. Lemina ve Seri’nin N’Zonzi’ye fazla yakın oynamaları, Galatasaray’ın merkezde üçgenleri kuramayışı ev sahibinin işini kolaylaştırdı. Alana yayılma konusunda bir plana ihtiyaç var. Pozisyonları değerlendiremeyişleri Galatasaray’ı dakikalar geçtikçe topa biraz daha sahip olan bir takım yaptı. Ancak bunun biraz da orta sahada geçiş oyununda kapılacak topları beklemeleri sebebiyle olduğu söylemek lazım. İkinci yarıda Brugge’ün kovaladığı sadece savunma arkasına atılan toplar oldu. Diagne oyuna girdikten ve Feghouli merkeze geçtikten sonra Galatasaray artık oyuna ortaktı. Ama üzerine konuşulacak bir hücum planı sergilemeleri de mümkün olmadı. Sadece Babel’in yaratacağı işlere kaldı oyun. Bu tabloda 1 puan iyi ama kadro kalitesi daha fazlasını vaat ediyordu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Falcao’yu yalnız bırakmaya kimsenin hakkı yok. Onu destekleyecek bir yapı kurulur mu?

Maçın starı

Vanaken olağanüstü bir soğukkanlılık, yeterli bir atletizm, doğru kararlarla hem savunma hem de hücumu kurma yönünde mükemmeldi. N’Zonzi’nin yaptığı sanki daha önemli. Belçikalı planın parçasıyken Fransız plansızlığın içinde büyük liderlik yaptı.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Savunma ikilisini geriye götüren performansları mı? Rakipte Beşiktaş’tan neredeyse kovulan Mitro hatasız oynadı. Sorun sanki sadece onlar değil. Orta sahanın alan yerleşimi ve pas otomatiği tamamlanmadan stoperlerin titrek oyunu da devam eder.

Kısa mesaj

Terim’in kısa zamanda bir oyun planı oturtması lazım. Galatasaray kadrosu neyse o kadar oynuyor. Terim etkisi lazım.

YORUM YAZ