MENÜ

Efektif oyun

Abone Ol Google News

Ankaragücü deplasmanının ardından en efektif oyun. Kuşkusuz bunda Kasımpaşa’nın serseri mayın oyununun rolü de var. Ancak Fenerbahçe’nin özellikle sağ kanadını kullanışı ve öndeki 4 hareketli oyuncunun yarattığı dinamizm de Kasımpaşa’nın işini zorlaştırdı. Hasan Ali’ye tedbir alan Denizli’nin takımını özellikle Isla’nın performansı zorladı. Isla hem kanatta oyunu hem genişletti hem de çizgiye kadar inip savunması zor bir oyuncuya dönüştü. Dirar, Valbuena ve Soldado’yu Eljif arkadan iyi destekledi. Kasımpaşa’nın hızlı çıkışlarında özellikle Jailson’un iyi geri dönüşleri arkadaki garanti oldu. Bu çerçevede Fenerbahçe’nin boş alanları en iyi kullandığı oyun oldu diyebiliriz. Ligde ceza sahasına girme ortalamalarını daha ilk yarıdan yakaladılar böylece. Yine bu sezon 21. kez olduğu gibi ilk golü yiyen taraf oldular. Ancak bu kez oyunları sekteye uğramadı ya da rakip bundan ekstra bir enerji çıkaramadı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Fenerbahçe’nin kaleci departmanı sorunu ne zaman bitecek?

Maçın starı

Sezon ortalamasının üzerine çıkan çok oyuncu oldu. Eljif, Jailson gibi. Valbuena skora direkt etki etti. Ancak farkı en net hissedilen oyuncu Isla oldu. Oyunu farklılaştırdı. Kendisinden iki senedir beklenen bindirmeleri yaptı. Pozisyonlar yarattı, pozisyonlar buldu.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Harun/Neustadter ortak hatasından yenen o sakarca golün moral bozmayışı ve planın aynı şekilde devam ettirilebilmesi, Fenerbahçe’nin bu dar boğazda felce uğramayışı önemli bir artı. Fenerbahçeli oyuncular ayakta kaldı.

Kısa mesaj

Hakemleri savunmak istiyorum. Hakemler izin vermiyor. Anlayamıyorum.

YORUM YAZ