MENÜ

Bu hataların tarifi yok

Abone Ol Google News

Hatayspor’un takımı bu kadar iyiyken zemini bu kadar kötü tutabilmesi nereden baksan enteresan. Topa hükmetmeyi, alana iyi yayılmayı bu kadar iyi bilen bir takım için bu potansiyelini tam kullanamamak demek. Neredeyse hiç orta yapmadan kale içine gitmeye çalışmak için en olmayacak zemin bu. Galatasaray açısından da bu zemin sorun oldu. Oyunu soğutup pas yapmak konusunda as 11’inde bile sorun yaşayan Galatasaray için şartlar özellikle 2-0’ı yakaladıktan sonra oldukça zorlaştı. Ancak bundan daha fazla hata yaptılar. Emre Taşdemir’in kalitesini gösterdiği ilk bölümde attırdığı iki gol harikaydı. Selçuk’un takımı yönetmede eski günlerine yaklaştığını da söylemeli. Ama Caner oyuna girdikten sonra Galatasaray savunması dağıldı. Ne Mariano’yu destekleyebildiler ne göbeği doldurdular. Muğdat’ın kaçırdığı iki golde işlerini zorlaştırdı. Hatay yüreklendi. Ve turun kapısını yarı yarıya açtılar. Böyle bir geri dönüş alt ligden bir takım için olağanüstü. Ne kadar tebrik etsek az. Galatasaray’ın savunma hatalarının ise tarifi yok.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Haberin Devamı

Galatasaray ne zaman kontrollü bir set oyunu oynayacak?

Maçın starı

2. yarıda oyuna girip sol kanadı istediği gibi kullanan Caner. Sanki Nou Camp zemininde oynar gibi kontrollü hızlı ve iş bitiriciydi. Galatasaray’In savunma hataları ve 2. penaltıdaki yanlış hakem kararı bir yana oyuna damgasını vurdu.

Maçın olayı

Galatasaray savumasının 2. yarıdaki oyunu 2-0’ın verdiği rehavetle açıklanamaz çünkü o zaman en azından 2- 2’den sonra bir kendine geliş olmalıydı. Her ne kadar 2. penaltı kararı hatalı olsa da Semih’in adamını bu kadar kolay kaçırıp şut şansı tanıması ilginç

Kısa mesaj

Her zaman söylediğimi tekrar edeyim. Deplasmanda atılan gol kuralından futbol dünyası vazgeçmeli. Oyunun tüm kimyasını etkiliyor. Sadece bunun dezavantajını yaşayan için değil, avantajda olduğunu düşünen için de.

YORUM YAZ