MENÜ

1 puanı kabul ettiler

Abone Ol Google News

Fenerbahçe Luis Gustavo, Emre ve Ozan ile bir orta saha vasatı oluşturdu. Bunun altına kolay kolay inmiyor. Hatta Hasan Ali ve Serdar’ın dönüşü sonrası bir savunma standardı da var artk. Ancak Muriç, Kruse var iken dahi bir hücum standardı oluşturmak mümkün olmadı sanki. Misal Trabzonspor maçında o seviyede bir oyun üstünlüğü sağlamışken bu skora yansımadı. Dün bu kadar hücum eksiğiyle girilen onca pozisyona kaçan bir de penaltı eklendi. Fenerbahçe savunma ve hücumunda ilerleme sağlıyor ama hücum hattı kulübün istediği seviyede değil. Moses, Rodrigues titrek ayaklar. Kararlı belirleyici değil. Alper için de farklı şeyler söylemek mümkün değil. Ersun Yanal’in ilk yarıdaki sinir harbi sonrası 2. yarıya oldukça yumuşak çıkan ve özellikle 70’den sonra oyun yapısı yavaş yavaş bozulan Malatya’ya karşı Jailson ve Tolgay’ı oyuna sürüşünü iyi anlamak lazım. Bu değişiklikler 1 puanı kabul etmek demek.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Yanal’ı beraberliğe razı kılan sebep ne? Hücumdaki eksiklikler mi? Yoksa kafasında başka bir soru mu var?

Haberin Devamı

Maçın starı

Yine, standart güçsüz çıkışıyla yediği golün iptal edildiği için yaptığı kurtarışlarla Altay ve kurtardığı penaltı dahil pozisyonlarda Farnolle. Kaleciler kurtardı ama daha çok hücumcular kaçırdı.

Maçın olayı

Altay’a faul gerekçesiyle iptal edilen gol, İngiltere’de gol. Avrupa’nın diğer ülkelerinde ortada. Devam kararı doğru olurdu. Eliyle topa dokunma ayrıcalığı tanınmış, herkesten daha yükseğe çıkabilen bir oyununun bu kadar korunması, dokunulduğu anda faul çalınması saçmalık.

Kısa mesaj

Ersun Yanal 1 puana razıydı. Onu aldı. 2014’le aradaki en büyük fark buydu dün. 90’da beraberlik golü yese 91’de deplasmanda galibiyet golü arıyordu Fenerbahçe. Bkz. Bursa deplasmanı.

YORUM YAZ