MENÜ

Umutlar Tükeniyor!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe'nin mutlaka kazanması gereken bir maça Meyer, Miha Zajc ve Miguel Crespo gibi üç defansif orta sahayla oyuna başlatıyor takımını Vitor Pereira. Yani beraberliği önceliyor Portekizli teknik direktör.

Haberin Devamı

Yetmemiş gibi santraforda da Serdar Dursun gibi tek yönlü bir futbolcuyu tercih ediyor. Bu da Pereira'nın rakibi yeterince analiz etmediğini gösteriyor.

Göztepe çok büyük bir camia, bu tartışılmaz. Tıpkı Karşıyaka ve Altay gibi. Ama gizlenemez, tolere edilemez bir diğer gerçek de şudur; Göztepe bu sezon camianın büyüklüğüyle orantılı performans gösteremedi şu ana kadar. Yanılmıyorsam bu sezon kendi sahasında 7 kez yenildi, sadece iki galibiyet alabildi.

Peki, bu gerçeklere rağmen üç defansif orta sahayla maça başlamak, on numara bölgesinin Avrupa çapındaki futbolcularından Mesut Özil'i kenarda oynatmak nasıl bir öngörüdür ve bu tercihleri yapan bir teknik direktör hala nasıl o koltukta oturuyor, oturabiliyor Sayın Ali Koç?

Megrim Berisha'nın ölüsü bile bu Serdar Dursun'u cebinden çıkarır.

Haberin Devamı

Sahi, Mesut'tan sonraki en yetenekli ve yaratıcı futbolcun olan İrfan Can Kahveci'yi neden oyundan alıyorsun Sayın Pereira, söyler misin lütfen?

Oyundan alacaksan her haliyle yorulduğunu basbas bağıran, taç atışları dışında sorumluluk almayan ve üstelik de sarı kartla oynayan Filip Novak'ı oyundan al hiç olmazsa.

Eğer Berke Özer gibi birinci sınıf bir kaleci kalesini korumasa, Kim Min jae gibi "radar" ve Ferdi Kadıoğlu gibi bir enerji küpüne sahip olmasa Fenerbahçe dün akşam büyük ihtimalle puansız dönecekti İzmir deplasmanından.

Söyleyecek fazla şey yok. Maslesef, Fenerbahçe teknik direktörlük gömleği biraz bol geliyor Sayın Vitor Pereira'ya. Ne yazık ki, gerçek bu. Ve maalesef umutlar her maçla biraz daha tükeniyor Portekizli teknik direktörle Fenerbahçe için.

YORUM YAZ