MENÜ

Ne yazık ki!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kimi Fenerbahçe’yi küme düşürüyordu, kimi Aziz Yıldırım’ın idam fermanını sallıyordu. Adeta işgal kuvvetlerinin işgal ettiği ülkede takındığı pervasızlığı çağrıştırıyorlardı ne yazık ki.

Maalesef, hala devam ediyorlar her fırsatta komplekslerini tatmin etmeye. Dinmeyen bir kin, katlanarak büyüyen bir nefret günümüzde de sürüp gidiyor. Ezeli rakipleriyle arasında 15 yıl fark vardı maddi ve manevi açıdan 3 Temmuz öncesi Fenerbahçe’nin. 3 Temmuz’la bu makas daraldı ve Fenerbahçe en az 150 milyon dolardan edildi ama hala hızlarını alamamış Galatasaraylıların medya ayağı.

Ali Şen’i konuk olarak ağırlıyor bir iki gün önce bir tv kanalı. İki de bir Ali Şen’in ağzından Aziz Yıldırım’a fatura çıkaracak, Fenerbahçe’yi karıştırmaya yarayacak söz çıkması için çanak soru soruyorlar. Neyse ki, Sayın Şen’in Fenerbaçeliliği ve tecrübesi heveslerini kursaklarında bırakıyor beylerin.

Efendim, Aziz Yıldırım neden Trabzon’a gitmemiş. Neymiş, Aziz Yıldırım’ın dışında kimse görüşünü belirtemiyormuş Fenerbahçe’de. Riyanın bu kadarına da pes yani. Kazara Aziz Bey,Trabzon’a gitse ve bu nedenle de tribünlerde hezeyan oluşup, olay çıksaydı bu kez de Sayın Yıldırım’ı “Bile, bile neden gittin, bu kadar sorumsuzluk olur mu?” diyerek eleştirir ve kıyameti deherkesten önce bunlar koparırdı kesinlikle. Aziz Bey’in dışında kimsenin konuşamadığı meselesine gelince. Bu konuşmaktan ne anladığınıza bağlı beyler. Pekala geçmişte yeri geldiğinde Nihat Özdemir, Ali Koç Mutat Özaydınlı konuşuyorlardı, şimdilerde ise gördüğünüz gibi gerektiğinde Aptullah Kığılı konuşuyor işte. Eğer başkan vizyon sahibiyse hep başkanlar konuşur bizim ülkemizdeki kurumlarda, bunu şu ana kadar görüp anlamadıysanız bravo size yani. Ak Parti’de Sayın Başbakan’ın sözü üzerine söz söyleyen gördünüz mü hiç? Ha, sağlıklı demokrasilerde böyle şeyin yeri yok diyebilirsiniz belki, ancak bir de ülkenin realitesi var öyle değil mi? Ama sizin derdiniz demokrasi falan değil, Fenerbahçe’de kaos yaratmaya yarayacak bir başıbozukluğun boy verip gelişmesini körüklemektir ne yazık ki.

YORUM YAZ