MENÜ

MAALESEF GERÇEK BU!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fuar Şehirleri Kupası’nda bizi yıllarca sevindiren Altay şu anda 3.ligde maalesef. Kurtuluş Savaşı’mızın simgelerinden Karşıyaka ise ikide bir icralık oluyor ve ne yazık ki kümede kalma savaşı veriyor halen PTT 1.ligde. Hem de Sayın Selçuk Yaşar’ın önemli maddi ve manevi katkılarına rağmen. Eskişehirspor’un, Trabzonspor’un tarihiyle büyük çelişki oluşturan maddi ve manevi sıkıntıları ise zaten malumu hepimizin. UEFA Kupası kazanmış tek takımımız olan Galatasaray’ın geçen yılı sonunda “Avrupa’dan men” cezası alması ise tam bir ibret vesikası.

Neden peki, neden? Çünkü yıllardır problemli şekilde yönetiliyor kurumlarımız. Bir başka deyişle çoğu yöneticimizin yükümlülükleri ile vizyonları arasında derin uçurumlar bulunmakta. Dolayısıyla sorun çözmek adına iş başına gelen çoğu yöneticimiz, sorunları çözmenin aksine sorunların kaynağı olarak karşımıza çıkıyor. Tabii, kulüplerimizin borçları azalacağına artıyor, başarıları çoğalacağına azalıyor ve dününü arar hale geliyorlar ne yazık ki.

İşte sırf bu nedenle bile, başta Beşiktaş camiası olmak üzere hepimiz bir kez daha rahmetli Süleyman Seba’nın anısı önünde saygıyla eğilmeliyiz. Keza yanlışlarına rağmen İlhan Cavcav, kulübüne çağ atlatan Aziz Yıldırım, “Avrupa’da men”le karşı karşıya kalacak denli büyük bir borcu olan Beşiktaş’a Seba ruhuyla başkan olan ve bir yandan borcu azaltırken diğer yandan Vodafone Arena mucizesini gerçekleştiren Fikret Orman ve Altınordu’yu çağdaş bir anlayışla yeniden yapılandıran Seyit Mehmet Özkan gibi değerli yöneticilere de yürekten teşekkür etmeliyiz ülkemiz adına. Ve umalım ki, sayısı artsın bu tür yöneticilerin.
Dileyelim ki, bu musibetlerden ders alınsın, tüm kurum ve kulüplerimiz bir an önce hak ettikleri refah ve huzura kavuşsun.

Not: Dilerim bu vahşet ve alçaklık bir daha uğramasın bu topraklara. Dilerim bu şiddet ve cinneti yaratana, sempatiyle bakana ve ondan rant devşirene inme insin, Yüce Tanrım!

YORUM YAZ