MENÜ

Çekincelerim devam ediyor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Doğrusu, Hasan Ali’nin önünde İsmail Köybaşı’nı görünce biraz şaşırdım. Ama hemen sonra “Herhalde bir bildiği vardır Sayın Advocaat’ın.” dedim. Öyle ya; bir hekimin, hele de bir başhekimin hastası adına koyduğu tanı ve benimsediği tedavi şeklinden şüphe etmek, az biraz saygısızlık olur, öyle değil mi?

Lens’in sağ kanada dönmesi büyük olasılıkla kaygılarını yarıya indirmiştir Hollandalı teknik direktörün. Zira hızlı ve teknik bir futbolcudur Hollandalı yıldız. Düşündüğünü uygulamakta da adeta ışık hızında Lens. E kabul edelim ki bu da teknik direktörün elini rahatlatır.

Fakat Lens konusundaki rahatlığı, sol kanat adına geçerli değil Dick Advocaat’ın. Hem Alper hem de Volkan Şen tarafından düş kırıklığına uğratılmış demek ki.
Volkan Şen adına yapılan tasarruf kabulüm. İyi, güzel, hoş da; Alper gibi oyunun iki yönünü de oynayabilen, takımını öne taşımakta ehil olan bir futbolcu dururken İsmail’e öncelik tanınması pek de doğru durmuyor gibi benim penceremden. Zaten koca Fenerbahçe’nin ikinci yarıyı mahkum oynamasının ana nedeni buydu galiba. Yanlış anlaşılmasın, bu 3 puanla ligin içinde kaldı ve Konyaspor’a uzunca bir süre sonra yenilgi tattırdı evinde, bu da alkışlıktır neresinden baksanız.

Amma velakin, eğer ikinci yarının büyük bölümünü Sarı Lacivertlilerin yüreğini ağzına getirecek şekilde üstün oynuyorsa Konyaspor ve Fenerbahçe de bu mahkumiyete itiraz edecek bir isyanı sahaya yansıtamıyorsa, bir arıza var demektir. Tamam, hekimlere saygımız var. Ama böylesi bir tablo karşısında hekimin teşhis ve tedavisi konusunda çekincelerimizin olması da doğaldır herhalde.

YORUM YAZ