MENÜ

Bu oyuna 1 puan çok iyi!

Abone Ol Google News

Bir büyük kulüp bu kadar kötü yönetilemez, yönetilmemeli. Bir büyük takım hiç bir gerekçeyle bu kadar edilgen olamaz, olmamalı. Büyük takımlarda forvet oynayan futbolcular yakaladığı pozisyonları bu kadar rahat harcamaz.

Haberin Devamı

İrfan Can kondisyon ve fizik güç olarak bu kadar eksik ama buna hakkı yok. Yeteneklerine ve giydiği formaya en hafifinden ayıp ediyor. Dolayısyla, Fenerbahçe dün Sivas'ta yaptıkları ve yapamadıklarıyla futbola ve taraftarına ayıp etti. Tamam, genç kaleci de ama Fenerbahçe'nin kalesini koruyan bir kaleci bu tür hatalar yapmamalı böyle goller yememeli. Antalyaspor maçında yenilen golde de dün Henrigue'nin attığı golde de büyük hatası Berke Özer'in yazık ki.

İlk yarıda çok da kötü değildi Fenerbahçe. Ama ikinci yarının hemen başında harcadığı iki pozisyondan hele de Novak sakatlanıp oyundan çıktıktan sonra resmen oyundan düştü ve Demir Gurup Sivasspor uzun süre tek kale oynamaya başladı. İlginçtir çok yönlü mahkum oldu sahada sarı lacivertliler ve kenarda İsmail Kartal da öylesine seyretti bu olup biteni. Crespo, Osayi Samuel ve biraz da Kim dışında isyan eden, sorumluluk alan olmadı bu peryotta maalesef.

Haberin Devamı

Elbette bu durum oyun disiplininden kopmaya, bireysel oynamaya yol açtı kaçınılmaz olarak. Osayi de Rossi de İrfan Can da Pelkas da kendilerine oynamaya başladı ikinci yarıda ne yazık ki genellikle.

Osayi Samuel önde oynarken, Valencia ve İrfan Can daha yorulmamışlarken hayli etkiliydiler. Keza özellikle ilk yarıda Crespo ve Miha Zajc da öyle. Ama sorun da bu ya. Büyük bir takımın oyuncuları 50 dakikadan sonra yorulamaz, yorulmamalı, yoruluyorlarsa ortada idari ve teknik bir yetersizlik var demektir.

Açık açık söylemeliyim, dün oynadığı oyuna göre alınan 1 puan çok bence.

YORUM YAZ