MENÜ

Bu nasıl bir kültür!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Yukarıdaki isimler kim mi? Bazen kibarca, çoğu zaman da kaba şekilde Futbol federasyonu ve 4 büyük kulübümüz tarafından işlerine son verilmiş teknik direktörler ne yazık ki. Federasyonun hışmına uğramış Şenol Güneş ve Abdullah Avcı’yı da unutuyordum az kalsın.

Tanrı aşkına, bu nasıl bir kültürdür. Ülkelerinde, ülkemizde, Avrupa’da başarılarıyla kendilerini kanıtlamış bu hocaların tamamı başarısız ama kulüp ve federasyon yöneticilerimiz başarılı(!) İyi de neden her başkan ve yönetimiyle katlanıyor kulüplerimizin borcu, hem de UEFA’yla başları derde girecek şekilde, söyler misiniz?

Galiba bu listeye Pereira da eklenecek yakında. Tamam, birinci sınıf bir hoca değil ve ben de eleştiriyorum Portekizli hocayı. Misal, futbolcusuyla ego yarıştırıyor. Psikoloji ve performansta psikolojinin önemini yadsıyor. Taktik belirlemekte aksıyor v,s.

İyi de hocanızın yetersizliğini ligin başlamasına, Avrupa Ligi’nde yola devam etmek adına hayati önem taşıyan maçınıza ramak kala mı anladınız ve gördünüz?

Kaldı ki, UEFA gözetliyor sizi ve dere geçiyorsunuz, unutmayın. Ayrıca bu aşamada, bu namüsait hareket serbestisinde Pereira’dan iyisini nasıl bulacaksınız.

Bana kalırsa hep karşı tarafta arayacağınıza, biraz da yaptığınız tercih ve mühendisliklerde hatayı arayın artık ne olur!

YORUM YAZ