MENÜ

Kontrollü güç!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Her açıdan daha güçlü olan kazandı! Saha dışında yaşananlar ve saha içine yansıyanlar kimin güçlü olduğunu gösterdi.

Düğüm çözen ilk isim her zaman olduğu gibi yine Alex’ti. Selçuk’tan aldığı topu Rüştü’nün sağına vurdu ve takımını büyük ölçüde huzura kavuşturdu.

4 stoperli ve üç ön liberolu Beşiktaş’ın kanatları çaresiz kalıp hücuma çıkamadığı gibi, savunmada da iş yapamadı. Kaş ve Tello sağda, Üzülmez ve İsmail solda hiçbir şey üretemedi. Özellikle Topuz ve sakat olduğu iddia edilen Gökhan sağdan takımı rakip sahaya taşırken, solda da Özer ve Santos karşısındaki ikiliden daha iyiydi.

Fenerbahçe, Güiza ve Alex’in yakaladığı pozisyonları gol yapamaması üzerine maçı bitirme şansını kaybetti. Siyah-Beyazlılar ilk yarıda tek pozisyon üretemedi.

İkinci devre roller gece ile gündüz gibi değişti. Kaş çıkıp Toraman sağ beke geçince, İsmail biraz daha rahatlayıp sorumluluk alınca oyun da top da Beşiktaş’a geçti.

Geçti de ne oldu? Hiçbir şey!

Maçın önüne geçen, korkan Hüseyin Göcek’in vermediği bir penaltı ile, verdiği penaltıda Uğur’un kullanamadığı pozisyon hepsi bu!

Şimdi Göcek konuşacağız. Emre, Alex ve Güiza’ya göstermediği kartları aynı pozisyonlarda Beiktaşlılar’a gösteren Göcek, net görmediği pozisyonda Ernst’i atıp, penaltı yaptıran ve penaltı noktasını eşelemekten utanmayan Bilica’yı sahada tutarak Siyah-Beyazlılar’dan federasyon yönetimine yeni bir mesajın yolunu açtı!

Bilica’nın Fenerbahçe’ye yakışmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz...

Beşiktaş için sezon bitti. Bursaspor ve Fenerbahçe arasındaki mücadeleyi kimin kazanacağını dilerim ki futbol kalitesi belirler.

YORUM YAZ