MENÜ

Kargalar pusuda!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İsmail ve Tabata’yı Beşiktaş’a satarak 15 milyon Euro kazanan Gaziantepspor en ufak bir gerileme yaşamamış, Beşiktaş’ın futbolu ise bir Euro’luk gelişim sağlamamıştı. Ama sezonun en tempolu müsabakalarından birini izledik. Keşke futbola bu kadar sadık kalmaya çalışan takımların futbolcuları şu tempoya kaliteyi de ekleyebilseydi.

Beşiktaş’tan kazandığı paralarla ihya olan Gaziantepspor, daha dakika dolmadan kaçırdığı ya da Hakan’ın kurtardığı pozisyonla futbol oynamaya geldiğini gösterdi. Antep önde basıp temiz ve güzel futbol oynarken tribünde de başkan İbrahim Kızıl, “Seneye Yıldırım Başkan’a Ferdi ve Murat Ceylan’ı 10 milyon Euro’ya satmam, 12’ye olur” hayalini kuruyordu.

Nihat gazete okumuyormuş. Böyle oynayacaksa bir müddet daha okumasın! Gol de atamıyor gol pası da yapamıyor. Sabırsızlandıkça usta değil acemi gibi gözüküyor. Arkada Ferrari, ortada Ernst hep aynı mükemmellikte oynarken, öndeki futbolculardan Serdar Özkan dışındakiler coşkularına ters düşen büyük hatalar yapıyor. Dünkü Tello’yu görünce kimse Tabata’nın bonservisine kafayı takmasın. En doğru transfer. Bu takımın topu doğru kullanan, son vuruşu iyi yapan bir futbolcuya ihtiyacı var. Holosko buldozer gibi ezip geçiyor ama pozisyonların finalinde topu kırıyor! Bir düzgün pas, bir düzgün vuruşla çözülecek maç her geçen dakika izleyeni bunalıma sürüklerken, forvetler defalarca ofsaytta kalarak rakibin ekmeğine yağ sürüyor, hocalarının geleceğini iki hafta sonraki Galatasaray maçına taşıyor. Denizli ‘karga’ benzetmesi yaptığı gazetecilerden 15 gün çekeceğe benziyor. Dileriz Başkan Demirören eski hatalarına düşmez, 7. hafta gelen Denizli 5. hafta oynanacak Galatasaray maçından sonra gitmez, gönderilmez.

YORUM YAZ