MENÜ

Gönülsüz Fenerbahçe

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Meğer Fenerbahçe’nin kalbi defans dörtlüsünün sağında atıyormuş. Gökhan’ın olmayışı bütün dengelerini alt üst etmişti Sarı-Lacivertli ekipte. Gönülsüz oynayan Önder, önünde oynayan Deivid’i de bozdu. Sağ kanat rakip için tehdit olmaktan çıkınca, geldiğinden beri ilk kez bu denli formda olan Roberto Carlos’un kanadı da aksadı. Gaziantepspor olağanın üstünde ayağa ve öne pas yapınca, Türk futbolunun yakın gelecekte en iyi sol kanat oyuncusu olacak İsmail, göbekte Murat Ceylan ve Erkan Sekman çok iyi oynayınca ibre Gaziantepspor’a döndü.
Fenerbahçe ilk yarıda o denli kötüydü ki, sanki kariyerlerinin en berbat günlerinden bir klip yapılmış o sergileniyordu. Alex’in dripling yaparken topa basıp düşmesi, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beklerinden Roberto Carlos’un iki, Lugano’nun bir kez ofsaytı bozup rakibi Volkan’la burun buruna getirmesi başka türlü nasıl açıklanabilir...
14 milyon Euro’luk Guiza’nın Bekir ve Deumi’ye teslim edildiği, 3. bölgede çoğalamayan, Deivid’in bir duran top organizasyonunda kaçırdığı mutlak gol dışında pozisyon yakalayamayan Fenerbahçe, gelecek için çok da iyi sinyaller vermedi. Saracaoğlu’nda oynanan Trabzonspor maçından sonra takımın en iyisi Volkan’sa yine “Fenerbahçe’nin de şurası iyi” demek ayıp olur. Hem okura hem kendimize...
Geldiğinden beri düzeninden vazgeçmeyen Aragones de nihayet risk aldı, 60’tan sonra çift santrforla oynadı. Elbette ortadan bir adam eksiltip forveti ikilemek, iyi top yapan rakip önünde risk olabilir, ama bazı zamanlarda büyüklük ancak risk alarak korunabilir. Nitekim forvet, rakibin dengesini bozdu. Maçın başından sonuna kendi oyununu oynayan, daha çok pas, defansın arkasına daha doğru koşular yapan ve daha çok şut atan Nurullah Sağlam’ın talebeleri, Tabata’nın güzel pasında Erman’ın ayağından çıkan şahane plaseyle öne geçti.
Fenerbahçe 10 kişi oynarken, Alex de takımın maç boyu bu denli baskı altında olmasına duyduğu öfkeden olsa gerek yaradana sığınıp attığı şutla müthiş bir cevap verdi.
Çok güzel maç oldu.

YORUM YAZ