MENÜ

Galatasaray nereye!

Abone Ol Google News

57. dakikada gelişen atakta Ömer Bayram’ın ayağından auta giden pozisyon Galatasaray’ın ilk gol pozisyonuydu. Bu bilgi dahi oyunun direksiyonunun kimde olduğunu anlatmaya yeter. Sakatlıklar nedeniyle zaten ideal kadrosuyla oynayamayan ev sahibinin ilk yarıda üç oyuncusu oyundan çıktı. Terim’in böylece değişiklik şansı kalmadı. Samet Aybaba üçü Bursaspor altyapısından yetişmiş 4 genç oyuncusuyla çıktığı maçta Galatasaray’ı orta sahada durdurmayı başardı. Badji ve Aytaç, Belhanda ve Ndiaye ikilisini iptal etti, Sinan, Rodrigues ve Eren gole kadar hiç görünmedi! Yeşil- Beyazlılar golden sonra oyun disiplininden kopan Galatasaray karşısında net pozisyonlar yakaladı. Tunay’ın, Sakho’nun şutları auta gitmese, Lima’nın ortasına Sakho yetişebilse maç 73’te bitebilirdi. Belhanda’nın nihayet güzel bir pası ve Eren’in kafa şutu 1 puanı kurtardı ama bu oyun bırakın Şampiyonlar Ligi’ni, bizim lige dahi yetmez.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Emre’nin yaşadığı gibi darbeye bağlı sakatlıklar talihsizlik. Ancak adale sakatlıklarını şans ile açıklayamayız! Ya oyuncular bireysel antrenman yapmıyor, ya da antrenmanlar yanlış.

Haberin Devamı

Maçın starı

Samet Aybaba, taktik hazırlığı ve müdahalelerinden ziyade gençlere güveniyle ekstra alkışı hak ediyor. Özcan Bizati ile fizik kalitesini üst düzeye taşıdığı kadrosuyla galibiyeti çok hak etmişti. 3 puan kazanamaması yaptığı başarılı işleri gölgelemez.

Maçın olayı

Galatasaray’lı futbolcuların yaşadığı 3 adale sakatlığı. Hadi 1 olur, 2 olur, 3 inanılmaz.

Kısa mesaj

Ozan Kabak’ın yolu açık. Tecrübelendikçe dengesini ve hamle zamanlamasını geliştirecek. Penaltıyı yaptırsa da savunmanın en iyisiydi. Moralini bozmamalı.

YORUM YAZ