MENÜ

Perilerin gücü yetmedi

Abone Ol Google News

2018 FIBA Dünya kupası B Grubu’nda Nijerya yenilgisi sonrası, Avustralya maçının çok da önemi kalmamıştı aslında. yenip lider olma planları yaparken, Nijerya mağlubiyeti hesapları alt üst etmişti. üstüne üstlük, Cambage ile savaşabilecek tek oyuncumuz esra sakatlanıp turnuvayı kapamıştı. Bahar da hafif sakatlığı nedeniyle riske edilmedi dün. Bugünkü Play-Off maçına saklandı Bahar. Cambage, dünyanın en iyi oyuncularından belki ama dün bir başka iyi oynadı. kullandığı ilk 11 şutun tamamında isabet buldu. O kadar iri ki, yapılan faullerden de etkilenmiyor, dengesi bozulmadan topu potaya atabiliyor.

Haberin Devamı

Yüksek yüzdeyle oynadı

Cambage’ın yanı sıra, 4 WNBA oyuncusu bulunan Avustralya üç sayı çizgisinin gerisinden de çok yüksek yüzdeyle oynadı. Maç bir ara 34-23 olduktan sonra Avustralya 15-0’lık seriyle 49-23 öne geçti. Cambage bu dakikaya kadar tam 24 sayı amıştı. Devre de 53-33 sona erdi. Milliler, oyun disiplininden kopmamaya çalıştı, direndi ama güçleri yetmedi.

Daha önce kanıtladık

Avustralya da, turnuvadaki iyi performansını sergileyince ortaya 26 sayılık bir fark çıktı: 90-64. A Milli Basketbol takımımız, bugün Play-Off maçına çıkacak. Bahar’ın oynayacağını tahmin ediyoruz. son iki maçı kötü oynadık ama Pota’nın Perileri, neler yapabileceğini, nasıl savaşçı bir takım olduğunu geçmiş turnuvalarda bize kanıtlamıştı. yine öyle maçlardan birini oynamalarını umuyoruz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ