MENÜ

Kazanacak kadar oynadı

Abone Ol Google News

Son şampiyon ve Euroleague finalisti, sezon derbi galibiyeti ile başlarken, Beşiktaş Sompo Japan, oyunun büyük bölümünde Fenerbahçe’yi zorladı: 78-73.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde Anadolu Efes’e kaybeden ve sadece 62 sayıda kalan Sarı- Lacivertliler, Beşiktaş karşısında da hücumda çoğu zaman zorlandı.

Efes maçında takımın en skoreri olan Sloukas dün de 16 sayı atarken, Bobby Dixon ve Ennis’in yokluğunda oyun kurucu oynayan Sinan da 14 sayıyla katkı verdi. İki oyun kurucu 30 sayı atarken, forvetlerden verim alamadı Kanarya.

Wanamaker ve Nunnally’nin gitmesinin ardından, potaya giden ve şutör forvet ihtiyacı çekecek gibi duruyorlar. Obradoviç bu pozizyon için Melih ve Guduriç’e güveniyor belki ama, şu an için ikisi de gereken katkıyı veremiyor.

Yeni kurulan İvanoviç yönetimindeki Beşiktaş, beklenenden fazla direnç gösterdi.

Takımlar hazır değil

Kenan ve Ömer Utku Al’ın performansları, Türk oyuncular açısından sevindiriciydi. Ama Pressey tercihinde yanlış yapmış görünüyorlar.

Geçen yıl da Barcelona’da neredeyse hiç oynamayan Amerikalı oyun kurucu, sezonu Beşiktaş’ta tamamlayamayabilir. Keza Benzing’in de eski gücünde olmadığı ortada.

Haberin Devamı

Sezonun ilk maçı derbiye denk geldi. Daha köprünün altından çok sular akacak. Takımlar henüz hazır değil. Fenerbahçe, son periyotta tecrübe ve oyuncu kalite farkı ile sonuca gitmeyi başardı.

YORUM YAZ