MENÜ

Haydi devler bir daha

Abone Ol Google News

2019 Çin Dünya Kupası öncesi, çok kritik bir maça daha çıkıyoruz. Rakip son Avrupa Şampiyonu Slovenya belki ama o şampiyon kadrodan bugün sahaya çıkacak çok az oyuncu var. Kazanırsak, 6. galibiyete ulaşıp, Dünya Kupası yolunda büyük bir avantajı elimize geçireceğiz.

Haberin Devamı

Milli takımın hazırlık dönemi ve Karadağ maçındaki performansına baktığımız zaman, umutlanmamak elde değil. Özellikle yıllardır büyük sıkıntı çektiğimiz 4 numara pozisyonunda Ersan’ın olması ve üstüne çok konsantre oynaması, önemli bir sorunu çözdü.

Coach Ufuk Sarıca, tempolu basketbol oynatıp, potaya atılan top sayısını da artırıyor. Hâl böyle olunca koşmayı seven Cedi, Furkan, Wilbekın gibi yıldızlara fazlasıyla top geliyor ve bu durum onların maç ritmini bulmasını sağlıyor.

Çantada keklik değil

Son maçta Semih de çember altında çift haneli skorlar üretince, her pozisyondan katkı alan bir takım ortaya çıktı. Slovenya’nın bu son şansı. Kaybederlerse havlu atacaklar.

Letonya deplasmanında son ana kadar maçın içindeydiler. Yaptıkları basit hatalar onlara pahalıya maloldu. Her ne kadar eksik olsalar da, bir ekole sahipler. Ve deplasmanda oynuyoruz.

Haberin Devamı

Maçı çantada keklik gözüyle görürsek sıkıntıya gireriz. Ama son üç maçtaki oyun konsantremizi sağlar, aynı oyun disiplininin sahaya yansıtırsak istediğimiz alırız.

Zaten 1 aydan fazla süredir hazırlık kampı yapan ve çalışan bu takım, galibiyeti ve Dünya Kupası’nı hak ediyor.

YORUM YAZ