MENÜ

Fenerbahçe kabuk değiştiriyor

Abone Ol Google News

Klasik bir Euroleague maçından çok farklı başladı oyun. Fenerbahçe, Gran Canaria karşısında olduğu gibi, hücumda son derece hareketli, hızlı ve çok pas yapan bir görüntüdeydi. Tıkır tıkır işledi hücumlar. Melli önderliğinde, ilk periyod 28, devre bittiğinde ise 54 sayıya ulaşmıştı Kanarya. Böyle bir maçta, bir de ev sahibiyken oyunun kopması beklenebilirdi belki. Ama Khimki de, ekstra bir hücum performansı sergiliyordu. Shved takımın her şeyi. Şutların neredeyse yarısını o kullanıyor. İlk yarı hepsini attı, Crocker, Bost ve Markoviç de şut sokunca tam 10 üçlük buldu Rus ekibi, maçın içinde kalmayı da başardı. İkinci yarıda Shved’le gelen 10-0’lık seri oyunu kaosa sokuyordu neredeye..

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Fenerbahçe kabuk değiştiriyor. Geçmiş yıllara oranla hücum obsiyonları sınırlı bir takım görünürken, iki maçta 90’ın üzerinde sayı attı. Bakalım devamı gelecek mi?

Maçın starı

Obradoviç’in elindeki kozlar bitmek bilmiyor. Geçen hafta ablasını kaybeden, çok sıkıntılı günler geçiren Ali Muhammed, dimdik ayaktaydı. Oyuna girdi, 12 dakikada 4/5 üçlük olmak üzere 14 sayı, 3 ribaunt ve 2 asistle, bir andan hem MVP oldu, hem de galibiyeti getirdi.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Khimki’ye karşı Shved atsın, önemli olan diğerleri felsefesi önemli. Nitekim Rus yıldız o kadar çok top kullanıyor ki, bir yerde ya saçlamıyor, ya yoruluyor. Dün de öyle oldu. Shved en kritik anlarda hata üstüne hata yaptı, kazanan yıldız değil, takım oldu.

Kısa mesaj

Obradovic, oyuncularını ne kadar iyi tanıdığını bir kez daha gösterdi. Kim nerede ne zaman katkı verecek, bunu çok iyi biliyor. Galibiyetin anahtar noktalarından biri de buydu.

YORUM YAZ