MENÜ

Efes hayata döndü

Abone Ol Google News

Son 5 maçta 4 yenilgi alan, üstüne üstlük kazanabileceği karşılaşmaları veren efes için çıkışa geçme maçıydı dün. Takımın en efektif ismi Beaubouis yoktu belki ama, aynı Barcelona maçında olduğu gibi müthiş bir ilk yarı, yine aynı Barcelona maçında olduğu gibi kaos yaşanan bir ikinci yarı. Neyse ki bu kez moerman vardı, iki tane süre biterken attığı, şansın da yanında olduğu üçlüklerle efes’i ipten aldı. efes, neden böyle görüntüler çiziyor, anlaşılır gibi değil. Oyunun başında, Dunston içeriden, miçiç dışarıdan atıyordu. Tam 16 asist yapmışlardı. Basketbol adına tüm doğruları yerine getiriyorlardı. Ama ikinci yarıda, takıma bir haller oluyor.

Haberin Devamı

Fark 19’a çıkmıştı

ilk yarıda yaptıkları doğru şeyleri tamamen unutup, resmen durarak oynuyorlar. işin tuhafı işler kötü giderken, herkes birbirine bakıyor ve sorumluluk almaktan korkuyor. Bayern’de Joviç ve Booker yoktu. Bir ve beş numaralarının yokluğunda, sürklase olmak üzereydiler. Fark 19’a çıkmıştı. Ama oyun disiplininden kopmadıkları için, yavaş yavaş geldiler. Saçma sapan top kayıpları yapmasalar, fark 7’nin bile altına iniyordu.

Haberin Devamı

Larkin kontak kapattı

ilk yarıda, miçiç ve Dunston’un sürüklediği efes’te noktayı moerman ve Anderson koydu. iki tecrübeli oyuncunun kritik müdahaleleri, efes’e 10. galibiyetini getirdi. Teodosiç dedikoduları çıktığından bu yana, tam oynamaya başlayan Larkin, yine kontak kapadı. mecbur kalmadığı sürece potaya bile bakmıyor, ekstra birşeyler yapmak için gayret bile göstermiyor.

YORUM YAZ