MENÜ

Yıldızlar ağırlığını koymalı

Abone Ol Google News

Trabzon maçı Beşiktaş için sezonun kalanının formaliteye dönmemesi adına çok önemli. Boateng, Burak ve Karius iyi oynamazsa sonuç hüsran olur. Sergen Yalçın’ın bu takımın kaderini değiştirmesi, bu sezon özelinde bireysel performanslardan geçiyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın sezon boyunca hem bireysel performanslar hem de takım oyununu oynayabilme konusunda yüzü gülmedi. Futbolda oyunun karşılığını almanızı sağlayan atan-tutan meselesinde istikrarlı olamadı. Burak Yılmaz ve Karius’un form tutamayışına Adem Ljajic ile birlikte istisnasız eldeki tüm kanat oyuncuları kötü performansları ile eşlik etti. Savunmada da durum aynıydı. Bireysel hatalarla başlayan sezon, kötü kadro mühendisliği sebebi ile forma rekabetine açık hale gelemedi. Yeni yönetimin bırakılan çökmüş ekonomi ile eli kolu bağlandı.

Formsuz kadroyla zor

Şimdi Sergen Yalçın gel bu işleri değiştir noktasındayız. Geldiğinden beri bu umutsuz vakayı ayağa kaldırmaya çalışıyor Sergen Yalçın. Ancak güçlü takımlara bu kadar formsuz ve istikrarsız oyuncu kadrosu ile üstün gelmek zor. Trabzonspor maçı ise Beşiktaş için sezonun kalanının formaliteye dönmemesi adına çok önemli. İç saha avantajını kullanabilmek için sahada Atiba, Gökhan Gönül ve Caner Erkin gibi ayakta kalan oyuncuların yanına 4-5 oyuncu daha bulmak zorundalar.

Haberin Devamı

Karius iyi olmazsa...

Her şeyden önce Boateng, Burak Yılmaz ve Karius iyi oynamazsa sonuç hüsran olur. Geldiği zamana göre büyük taktik değişikliklerden ziyade küçük dokunuşlar yapabilecek Sergen Yalçın’ın bu takımın kaderini değiştirmesi bu sezon özelinde bireysel performanslardan geçiyor.

YORUM YAZ