MENÜ

Yetenekler kayıplara karıştı

Abone Ol Google News

Her iç saha takımı gibi maça hızlı başlayan Rangers'ın rüzgarı 10 dakika sürdü. Sonrasında Galatasaray'ın topu ayağında tutması ile başlaması ile birlikte oynanan dengeli oyunda özellikle Luyindama ve Fatih Öztürk'ün top kayıpları tamanlamıyla ucuz atlatılırken, hücumda ise girişimleri net fırsata dönüştürecek son pasları bir türlü atamadık. Maçın 2. yarısına ilk yarıda iki takımiçinde geçerli olan final pas problemini çözerek dönen taraf Rangers oldu.

Haberin Devamı

Savunma oyuncularının rakiplerine uzak kalışına cezayı kesen Hagi'nin asisti ile golü atan Arfield ve sağ bek Baricic'in ortasına sol bek Travier'in kafası ile işi çözen Rangers işin savunma kısmını da kusursuz yaptı. Sahada Avrupa kupalarında çok şey beklediğimiz Babel, Falcao, Feghouli, Belhanda gibi özel yetenekler kayıplara karıştı. Marcao'nun golü çok geç geldi. Sonuçta Avrupa'da hayal kırıklığı yaşamaya alıştıran takımların içine formda sezona başlayan Galatasaray da eklendi.

Gecenin sorusu

Neden kaybettik? Galatasaray kadrodaki oyuncu kariyerleri olarak Rangers'tan daha iyi gibi gözükebilir fakat oyun disiplinleri, taktik anlayışlarına bağlılıkları ve onların bizde eksik olan Avrupa'da olma istekleri bu kaliteyi anlamsız kılıyor.

Haberin Devamı

Maçın starı

Hagi maçı çözen asisti savunmamızın burnunun dibinden yaparken maçın içinde de topu ayağına her aldığında kalitesini hissettirdi.

Maçın olayı

Ne bireysel olarak ne de hücumda organize olamayan Galatasaray aslında bizim kendi ligimizde oynanan futbolun ne kadar düşük kaliteli olduğunun özetini geçtiği bir gece geçirdi.

Kısa mesaj

Bir kulvar daha azaldığına göre Galatasaray oyuncu almak yerine oyuncu bırakarak transfer sezonunu da kapatabilir.

YORUM YAZ