MENÜ

Yarışta ‘varım' dedi

Abone Ol Google News

Hoca değişikliği yapmış, özgüveni eksik ama stresi çok olan Bursa maça baskı ile başlayıp Trabzonspor’a oyun kurdurtmadı maçın başında. Ancak Yusuf haricinde hücumda iş yapacak kimse olmayınca hücum etmekte de zorlandı. Dakikalar geçtikçe 2 takım da hem duran toplardan hem de kenar ortalarından pozisyon bulmaya başladı. Trabzon daha fazla ve net pozisyon yakaladı. Fakat bitirici vuruş kalitesi iki taraf için de eksik kaldı. Devre arasında hamleler geldi. Bi tarafta topu önde tutmak adına Abdülkadir Ömür, diğer tarafta ise hücumda topu kaleye çabuk götürebilmek için Lima. Hamlesi tutan taraf ise Trabzon ve Ünal hoca. Fiziksel yorgunlukların artması ve Abdülkadir ile topa daha fazla hakim olan, alan bulan, dikine oynayan Trabzon; Abdülkadir’in enfes golü ile stresli rakibinin direncini kırdı. Sosa penaltıyı kaçırmasa maçı da koparabilirdi. Yine de 2. yarısını daha derli toplu oynadığı maçı zor da olsa kazanarak 3.lük yarışında sonuna kadar ‘varım’ dedi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

İlk 3 şansı ne kadar? Tabii ki Beşiktaş’ı geçmek kolay değil. Ancak Trabzonspor’un kazanma alışkanlığını elde etmeye başlaması bu konuda büyük avantaj olabilir.

Haberin Devamı

Maçın starı

Ortada giden oyunu takımına çeviren hamleyi devre arasında yaparak maçın kaderini belirleyen Ünal Karaman bana göre maçın kader adamıydı.

Maçın olayı!

Can derdine düşmüş Bursa gibi takımlara karşı oynanan maçlar stresli ve zor geçer. Trabzon’un gerginliğe ayak uydurmadan, çok iyi oynamasa da maçı kazanması gecenin olayıydı. Yani Trabzon’un gençleri bir sınavı daha geçmeyi başardı.

Kısa mesaj

Mesut hoca çok takım kurtardı. Fakat bu kez işi hepsinden daha zor gözüküyor. Bursaspor’da kalite, özgüven ve dayanıklılık gibi futbolun olmazsa olmazı denebilecek birçok özellik eksik.

YORUM YAZ