MENÜ

Yanlış seçimlere rağmen kazandı

Abone Ol Google News

Fenerbahçe'de Jesus'un kadro seçimleri, yine etkisiz elemanların çok olduğu, uyumsuz bir oyun çıkardı ortaya. Üstüne Koulouris'in erken golü gelince iyi kapanan Alanya'ya pozisyon bulmakta bile zorlandı Fenerbahçe. Valencia'nın 2 denemesine rağmen gol çıkaramayan, tempoyu artıramayan, kapanan savunmaları açabilmek için topu kenarlara taşıyamayan, oyuna rakibin dengesini bozabilmek adına geriden oyuncu çıkaramayan ve duran toplarda etkisiz kalan Fenerbahçe ilk yarıyı resmen çöpe attı.

Haberin Devamı

Kalite eksikliği

Jesus 2. yarıya yaptığı hatadan dönüp, etkisiz elemanların bir kısmından vazgeçerek Emre Mor, Zajc ve King ile başladı. Emre Mor'un hareketlendirdiği kanattan Samuel'in bindirmesi penaltıyı getirdi, Valencia hata yapmadı. Son bölüm Fenerbahçe'nin risk alışı ile 2 takım için de fırsatlar getirdi. Ancak bu oyun, üretkenlik konusunda bir kalite olarak bir şey fark ettirmedi. Bu kaliteyi sağlayacak Arda Güler'i düşünmeyen ve kırmızı kartla tribüne giden Jesus yine hayal kırıklığı yarattı.

Valencia pes etmedi

Haberin Devamı

Yine de yılmayan, her kritik anda sahneye çıkmayı alışkanlık haline getiren Valencia bir kez daha pes etmedi. Pozisyonlara girdi ve son anlarda penaltıyı kazandırdı. 85'te de golü atarak takımını şampiyonluk yarışına tekrar bağlayan galibiyeti ilan etti. Oyun 'bu takımdan şampiyon çıkmaz' dedirtse de tabela Fenerbahçe'den yanaydı. Emre 90+2'de güzel golle noktayı koydu ve 'ben bu takımda oynarım' dedi. Bana göre Sarı- Lacivertliler biraz da Jesus'un yanlış seçimlerine rağmen kazandı.

YORUM YAZ