MENÜ

Ya tamam ya devam

Abone Ol Google News

Ankaragücü’nün topu Fenerbahçe’ye bırakacağı belliydi ancak neredeyse oyunu ceza sahasına kadar kabul ederek oynaması iki takım için de bol pozisyon demekti. Ankaragücü yenilenen forvet hattında oynayan Michalak, Rodriques ve Lobzhanidze ile kazandıkları her topta Fenerbahçe kalesine gelip, Jailson zaafiyetini ortaya çıkardıkları savunma arkası koşusu ile golü buldular. Fenerbahçe’nin ise geriye yaslanan rakip karşısında bulduğu pozisyonlardaki şanssızlığı fırsatların Tolga’ya denk gelmesi oldu. 2. yarıya Emre ile gelmesine rağmen Fenerbahçe’nin oyunu iyi olması gerekirken kötüye gitti. Ersun Yanal’ın hamlesi takımına adeta 20 dakika kaybettirdi. Rodriques’in attığı nefis gol ile yaptığı final, Fenerbahçe’nin kötü oyununa, Ersun Yanal’ın anlamsız seçimlerine kestiği ceza gibiydi. Serdar Aziz, Kruse’nin asistinde golü attı ama yeterli olmadı. Ankaragücü’nün aldığı galibiyet ligin alt tarafını iyice karıştırırken Fenerbahçe için artık kötü oynayarak da kaybedilen maçlar başladı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Şampiyonluk şansı zora mı girdi? Fenerbahçe en azından oyun olarak sonraki maç için umut verirken artık oyunu da kaybetmesi ile şampiyonluk şansı zora girdi. Özellikle de artık kazanmak kadar rakiplerin puan kaybetmesi de belirleyici olacak.

Maçın starı

Yeni transfer Michalak, Fenerbahçe savunmasını neredeyse her alan bulduğunda geçmeyi başardı. Çabuk bir oyuncu olmasına rağmen topla giderken yaptığı seçimlerin doğruluğu, 2 golde de katkısı onu maçın yıldızı yaptı.

Maçın olayı

Ersun Yanal’ın uzun zaman aynı 11’de ısrarı Fenerbahçe’de oynamayan oyuncuların da form durumunu etkiliyor. Oynamaktan umudu olmayan yedek oyuncular oyuna katkı yapacaklarına zarar veriyorlar.

Kısa mesaj

Derbi artık Ersun Yanal’ın, Fenerbahçe kariyerinde çok farklı bir yerde. Ya tamam ya devam.

YORUM YAZ