MENÜ

Valbuena iş başında

Abone Ol Google News

Sezon başından beri en ofansif kadro ile sahadaydı Fenerbahçe. Orta sahada oyunu dikine oynama içgüdüsüne ve özelliğine sahip İsla ve Eljif ile gelen tempolu oyun, taraftarın da desteğini alınca coşkulu oyuna dönüştü. Problem çözen oyuncusu Valbuena yine devredeydi. Kolay ceza sahasına girdi. Ayew ve Frey ile bulduğu gollerde hafif Haydar hatalı olsa da çabuk hücum etmek isteyen Alanya’ya pozisyon vermediği bir ilk yarı oynadı. 2. yarıya ise daha kontrollü başladı. Oyun dengelendi. Ancak asıl sıkıntı Şener sakatlanınca başladı. Şener’in yerine İsmail’i alan Koeman direk İsmail’i sağ bek oynatmak yerine saha içinde 3 oyuncunun birden yerini değiştirerek tek santrforlu sisteme dönmesi Alanya için fırsatlar doğurdu. Ancak Harun izin vermedi. Sonuçta Fenerbahçe son maçlarda arkasına aldığı rüzgar ile Alanya’yı ilk yarıdaki tempolu oyunuyla yenerek ligde adeta çıkışa geçtiğini ilan etmiş oldu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Fenerbahçe iç saha oyununu buldu mu? Koeman’ın ilk 11 tercihi sezonun geri kalanı için iç sahadaki en doğru 11’di. Ancak derbiler ve özel maçlarda Topal ya da Ekici gibi oyuncular 11’e girebilirler.

Haberin Devamı

Maçın starı

Yeteneği ve kalitesi tartışılır. Ancak kazanma arzusu, iyi niyeti ve sahada her yere basıp attığı gol ile birlikte takım savunmasına yaptığı katkı Frey’i gecenin yıldızı yaptı.

Maçın olayı!

Görünen o ki Koeman’ın Fenerbahçe kadrosuna Cocu’dan çok daha hakim. Bu hakimiyeti Isla gibi oyuncuları farklı bölgelerde oynatıp performans alarak ispatlaması gecenin olayıydı.

Kısa mesaj

Slimani kazanan özgüvenli Fenerbahçe takımında performansı ile hayal kırıklığı yaratan tek oyuncu oldu.

YORUM YAZ