MENÜ

Temposuz oyuna isyan ettiler

Abone Ol Google News

Savunmada oyunu dar alana çekmeyi başaran ve adam paylaşımını doğru yapan Yeni Malatyaspor, tempoyu düşük tutmayı başarırken, çok durağan bir ilk yarı ortaya çıktı. Beşiktaş forvet hattının hareketsizliği ve Oğuzhan’ın yeterli derecede sorumluluk almaması düşük temponun diğer sebepleriydi. Fakat ikinci yarıda, ilk yarıdaki temposuz oyuna isyan ederek başlayan Beşiktaş, Babel’in de oyuna dahil olmasıyla beklenen tempoyu yapıp kornerden Pepe ile golü buldu. O andan itibaren hücum etme konusunda isteksiz olan Yeni Malatya, uzun toplarla Beşiktaş kalesine hücum etti. Fakat oyunun kırılma anlarından bir tanesinde Medel’in gördüğü kırmızı kart, maçı Beşiktaş için olduğundan daha zor bir hale getirdi. Yine de Negredo’nun ekstra çabası ve Babel’e attırdığı gol ile Beşiktaş 3 puanı aldı. Negredo bana göre belki de atabileceği bir golden daha fazla katkı verdi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Avrupa kupasına aynı kadro olur mu? Beşiktaş takımının yaş ortalamasının yüksekliği düşünülürse perşembe günü için dinlenme süresi yeterli değil. Ancak Fenerbahçe maçı için bir rotasyon yapılabilir.

Haberin Devamı

Maçın starı

Oyundan atılmış olmasına rağmen Beşiktaş’ın saha içerisindeki açıklarını kapatan enerjisi ve pozisyon bilgisi ile hep doğru yerde olan Medel, bana göre maçın yıldızı oldu.

Maçın olayı

İlk kez Vodafone Park’a çıkan Karius ve Ljajic’in performansları oldukça iyiydi. Özellikle Beşiktaş’ın pas oyununa geri dönmesi için transfer edilen Ljajic, yumuşak bilekleri ve pas kalitesi ile Beşiktaş’ın aradığı organizatör oyuncu görüntüsüni vermeyi başardı.

Kısa mesaj

Malatyaspor'un yediği golden sonraki hücum iştahını görünce, bu takımın deplasmanlarda attığı gol sayısı düşüklüğünün skora bağlı oyunuyla alakalıdır.

YORUM YAZ