MENÜ

Tek sorumlu takım değil

Abone Ol Google News

"İşler kötü gittiğinde; cep telefonlarının toplandığı, büyük para cezaları kesildiği ya da takımın ceza olarak kampa alındığı dönemleri yaşamış biri olarak ‘oyuncular ve teknik ekip otobüsle dönsün’ cezasını açıkçası hayretle karşılamadım. Ancak kariyerinde bunları yaşamamış futbolculara bunu nasıl açıklarsınız, bence mesele burada.”

Haberin Devamı

‘Oyunculara mal edilmemeli’

“Yeni kadronun uyumsuzluğu, tecrübesiz ve idareten takımın başında bulunan bir teknik direktör, oyuncu kalitesinin düşüklüğü ve yeni oluşturmaya çalıştığın takımın birden çok kulvarda mücadele etmeye hazır olmayışı adeta felaket bir ilk yarı getirdi. Hal böyleyken, bu karar, yani her şeyin oyunculara mal edilmesi yanlış. Ne geliştirmeye çalıştığın Eljif, Barış ne de tecrübeli ya da kaliteli diye aldığın Benzia ve Slimani için de doğru değil.”

‘Eldekiler kaybedilmemeli’

“Ne kadar transfer döneminde planların olsa da ekonominin kötülüğü sana ne getirecek belli değilken, yani herkesi gönderemeyeceğine göre eldeki oyuncuları kaybetmemek önemli. Ben Fenerbahçe oyuncu kadrosunun bundan daha iyisini yapabileceğine eminim. Ancak sezon başı Damien Comolli tercihi ile bugün gelinen noktanın baş sorumlusu tecrübesizce davranan yönetimdir, oyuncular değil.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ