MENÜ

Sürprizi yapamadık

Abone Ol Google News

Sadece grubun değil Avrupa liginin de favorisi Villareal'in rotasyonunda daha az forma giymiş oyuncuları olsa da gücü maçın ilk yarısında hissedildi. Sivasspor'un topu rakibine bırakıp, savunma hattının 3 oyuncusunu stoperlerden oluşturması ve biraz da Foyt, Coquelin'nin pozisyonlarında şansımızın yardımıyla ilk yarıda gol yememeyi başardık. Ancak hücumda Max Gradel dışında topu rakip sahaya taşıma konusunda becerikli oyuncumuz yoktu. Risk almayan Villarreal'e karşı pozisyona giremesek de skorun dengede olması ikinci yarı öncesi önemliydi. Fakat 2. yarıda Villereal'in hamleleri gelmeye başladıkça direncimiz de yavaş yavaş tükendi. Özellikle hücumda rakibimizi neredeyse hiç tehdit edemedik. Organizasyondan uzak görüntümüz topu önde tutamayışımız derken hafif ofsayt kokan bir pozisyonda savunma arkasına sarkan Costa'nın pasında Chukuweze golü yaparak oynanan oyunun hakkını takımına getiren skoru yaptı. Sonuçta dengeli oynayarak rakibimizin hatasını bekleme stratejimiz aradaki güç dengesine kurban gitti ve beklediğimiz sürprizi yapamadık.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Maccabi Tel Aviv'i yenebilir miyiz? Sivas biraz daha geniş bir kadro ve iyi konsantrasyonla Tel Aviv'de kazanabilecek bir takım. Ancak özellikle Kone, Gradel ve Yatabare gibi oyuncuların çok iyi oynaması şart.

Maçın starı

Maç boyunca çabukluğu ve adam eksiltme özelliğini kullanmasına izin vermesek de maçı çözen golü atan Chukuweze'nin gece sonunda akılda kalan oyuncu olduğu bir gerçek.

Maçın olayı

İki takım arasındaki oyuncu kalitesinin yanında kulübede sadece 4 oyuncumuzun olması gecenin olayıydı. Zaten kaleci Ali Şaşal hariç tüm oyuncularımız oyuna girdi.

Kısa mesaj

Rıza Çalımbay'a geçmiş olsun, gruptan çıkabilmek adına final maçı oynamamızı sağlayacak skoru alan Karabağ'a da bir teşekkür borçlu olduğumuzu düşünüyorum.

YORUM YAZ