MENÜ

Sörloth fırsatı tepti

Abone Ol Google News

Trabzonspor maça akıllı, sakin ve golle başladı. Set hücumunu doğru paslarla yapıp Abdulkadir-Sörloth organizasyonunu Advijaj’in usta işi vuruşu ile bitirdi. Sonra ise Fırtına işin savunma kısmını iyi yaptı. Ta ki Rıza Çalımbay’ın Fernando hamlesine kadar. Fernando oyuna girdi ve iki fırsat oluşturdu. İlkinde savunma arkasına sarkıp Uğurcan’ın da hatasıyla golü attı, 2.’sin de ise Hakan’a direğe takıldığı pozisyonda harika bir orta yaptı. İkinci yarıda Uğurcan goldeki hatasını affettirircesine çıkardı. Trabzonspor tarafında Sosa, Sörloth, Nwakaeme gibi oyuncular vasatın altında kalınca pozisyon da bulunamadı. Buna rağmen galibiyet adeta Trabzonspor’un ayağına geldi ancak Sörloth vasat oyununu dışarı attığı penaltı ile süsledi. Sivasspor’un pozisyon sayısı olarak üstün olması yorgun Trabzonspor için bir puan iyi dedirttiği anda Uğur Çiftçi sahneye çıktı ve 2. yarıdaki futbolun hakkını veren golü atıp galibiyeti getirdi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Trabzonspor’da işler düzelir mi? Sakatlar iyileşse dahi bu yoğun maç trafiği ve kısıtlı kadro üzerinden bütün kulvarlarda Trabzonspor’u zorlamaya devam edecektir. Yüksek oyun kalitesi, hızlı futbol beklemek bir hayal.

Haberin Devamı

Maçın starı

Rıza hocanın hamlesi Fernando oyuna girdiği andan itibaren Sivasspor için hücumda herşeyi kolaylaştırdı. Golü atıp geri dönüşün kahramanı oldu.

Maçın olayı

Maçın büyük bir olayı yok aslında. Ama Sosa, Sörloth, Nwakaeme gibi oyuncuların biraz da yorgunluk sebebi ile idare ettikleri bir maç oynaması dikkat çekiciydi.

Kısa mesaj

Trabzonspor için yeni gençleri takıma kazandırabilmek için büyük bir fırsat var. İnşallah değerlendirmeyi başarırlar.

YORUM YAZ