Sinyaller olumlu

Genç ve enerjisi yüksek milli takım kendisinden biraz daha organize Bosna Hersek Milli Takımı’na karşı oyuna iyi başlamamasına ve arka arkaya pozisyon vermesine rağmen bu pozisyonlara Sinan Bolat ile direndi. 15. dakikadan sonra ise oyunu dengeleyip, dikine oynamaya başladı. Bu oyun tarzı Oğuzhan ve Hakan’ın iyi oynadığı anlarda rakibimizin ataklarında yakaladığı pozisyonların daha netlerini bize getirse de özellikle Enes’le çok kolay pozisyonu harcadık. İkinci yarıya biz sadece Cenk Tosun hamlesi ile dönerken, birlikte oynama konusunda sıkıntısı olmayan Bosna Hersek hazırlık maçı ruhuna uygun olarak 4 oyuncu birden değiştirdi. İlk yarıya göre topa daha fazla hakim olmamıza rağmen bu kez yerleşmiş savunmaya karşı dikine oynamayı başaramayarak pozisyonsuz bir devre oynamaya başladık. Sadece Oğuzhan’ın harika pasında Cenk ilk yarıdaki Enes’i aratmayarak net bir golü kaçırdı. Sonuçta ilk 15-20 dakika haricinde oyunu kontrol etmemize rağmen berabere bitirdiğimiz ancak daha iyi olabileceğimizin sinyallerini verdiğimiz bir maç oldu.
Haberin Devamı ›
Gecenin sorusu
Haberin Devamı ›
Milli Takımımız’ın en önemli eksiği neydi? Öncelikle saha içinde lider oyuncu eksikliğinin yanında bitiricilik konusunda da santrforlarımız yetersiz kaldı.
Maçın starı
Sinan Bolat’ın maçın başındaki kurtarışları, erken bir gol yememizi engellerken bunun dışında üst düzey performansla oynayan bir oyuncu iki takımda da yoktu.
Maçın olayı
Milli takımı ilk kez ağırlayan Rize’de taraftar ilgisi ve desteği gecenin en güzel olayıydı.
Kısa mesaj
Milli Takımımız için en önemli oyunculardan Cenk Tosun’un form tutması bizim birçok maçta kaderimizi belirlemesi açısından çok önemli.