MENÜ

Rize'den mucize zafer

Abone Ol Google News

Maça hızlı başlamak isteyen Rizespor’da Orhan Ovacıklı’nın hareketliliği ile başlayan organizasyon Samudio’nun son vuruşu ile bitince gol erken geldi. Ancak bu gole rağmen Kayserispor’un özellikle topu ayağına her aldığında fark yaratan Mensah üzerinden Rizespor kalesine gelme isteği önce Diego’nun harika golü sonrasında ise direğe takıldıkları pozisyonla karşılığını verdi. Skor ve oyun dengeliydi ilk yarı sonunda.

Haberin Devamı

Kayseri 10 kişi kaldı

İkinci yarıya karşılıklı pozisyonlarla başlandı. Kayseri’de Mensah, Rizespor’da ise Boldrin devreye girdiğinde pozisyonlar da geldi. Ancak denge bozulmayınca ‘kazanamazsak kaybetmeyelim’ düşüncesi ağır basmaya başladı. Kayseri’de 75’te gelen Campanharo’nun kırmızısı Rizespor adına büyük bir fırsattı amamaç boyunca iyi hücum edemeyen Rize için öne çok oyuncu ile çıkmak adeta tuzağa düşmek oldu. Maçın en iyisi Mensah boş alanı bulup o bildiğimiz driplinglerinden birinde Diomande’yi hataya zorlayarak penaltı yaptırdı.

Çaykur Rize pes etmedi

Kravets’in golüne rağmen Rize pes etmedi. Uzatmalarda üst üste önce karambolde Garmash’a çarpan top ve sonrasında Boldrin’inortasında Fernandes ile golü bularak adeta mucizeyi gerçekleştirdi. Bu galibiyetle Karadeniz ekibi kümede kalma yolunda Kayseri’nin avantajını elinden alıp cebine koyan taraf olmayı başardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ