MENÜ

Rahat battı

Abone Ol Google News

İlk 10 dakikadaki baskılı oyunun sonucu Rodrigues’e fırsatlar getirmesine rağmen gol çıkmayınca oyun dengelendi. Eren Derdiyok-Muğdat uyumsuzluğuna rağmen Onyekuru ve Rodrigues’in zaman zaman vites arttırdığı ilk yarının sonlarına doğru Rodrigues, Rize savunmasından önüne düşen topa acımasızca vurup tabelayı değiştirdi. Selçuk-Feghouli’nin top rakipteyken yumuşak kaldığı ilk yarıda Rizespor bu zaafı değerlendiremedi. 2-0’dan sonra Galatasaray’a adeta rahat battı. Düşük tempo, pas trafiğinin ağırlaşması ve hücum etme konusundaki iştahın olmaması Rizespor’u cesaretlendirdi. Çok rahat Galatasaray ceza sahasına geldiler ve önce Umar Aminu sonra da Samudio ile geri döndüler. Galatasaray bir kez daha eksik ve sakat oyuncuların özellikle Fatih Terim’in yokluğunu hissettiği bir iç saha maçını çok önemli bir kayıp ile tamamladı

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Rizespor bu puanla ligde kalma yolunda çok önemli bir adım atmış olabilir mi? Sezonunun ilk yarısı bittiğinde 15 puanın altında kalan herkes için ligde kalmak mucizelere bağlıdır.

Haberin Devamı

Maçın starı

Maçın öne çıkanları vardı. Galatasaray tarafında Selçuk ve Nagatomo, Rizespor’da ise Boldrin kalitesini hissettiren oyuncu oldu.

Maçın olayı

Galatasaray’ın özellikle iç saha avantajını çok iyi bir kullanan takım iken lig sonuncusuna 2-0’dan puan kaybetmesi ve oyun olarak çaresiz kalışı gecenin olayıydı.

Kısa mesaj

Galatasaray bu zorlu dönemde oynayabileceği en doğru takımla oynamasına rağmen Çaykur Rizespor’u yenemeyerek büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

YORUM YAZ