MENÜ

Özgüvenli geldi ama...

Abone Ol Google News

Alanyaspor’un önde basarak Trabzonspor’a oyunu geriden başlatmamasının yanı sıra Sackey ve Ceyhun’un agresif oyunları lk yarı itibarı ile oyun planı tutan tarafı Alanyaspor yaptı. Maçın hemen başında Merih’le golü bulmaları da oyun dirençlerini artırdı. Buna rağmen Trabzonspor hızlı hücum ettiği anlarda Rodallega, Olcay ve Yusuf’la girdiği pozisyonlarda golü bulamayınca içeri mağlup gitti. Ve döndüğünde Olcay- Abdülkadir değişikliği olmuştu. Bu değişiklik pas oyununda daha iyi gibi gözükse de pozisyona girme konusunda zorlanan bir Trabzonspor çıkardı ortaya. Forvet hattındaki tüm oyuncuların kötü bir maç oynaması da Abdülkadir hamlesini etkisiz kılan bir başka sebep oldu. Sonuçta Trabzonspor çok özgüvenli geldiği Alanya deplasmanında pozisyonlar bulmasına rağmen Alanyaspor’un akıllı savunma anlayışına bir çare bulamayarak 3 puan bıraktı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Hamleler neden sonuç vermedi? Her şeyden önce skoru almanın da etkisiyle savunma disiplinini yüksek tutan Alanyaspor’un bu anlayışı da hamlelerin boşa gitmesindeki en önemli etkendi.

Haberin Devamı

Maçın starı

Özellikle ilk yarıda yaptığı her hamle ile maçın kaderini belirleyen ve attığı gol ile galibiyeti getiren Merih maçın yıldızıydı.

Maçın olayı

Trabzonspor’da ne kadar formda gibi gözükse de Rodallega’nın kaçırdığı pozisyonlara bakınca Burak Yılmaz bu takıma her zaman lazım.

KISA MESAJ

Mustafa Akbaş performansı ile Hosseini’yi arattı. Golde rakibini kaçırması ve top kullanma konusundaki sıkıntısı çok kötü gözüktü.

YORUM YAZ