MENÜ

Özgüven tamamen kayboldu

Abone Ol Google News

Maça ilk 10 dakikada iyi başlayan Fenerbahçe, Hasan Ali, Elif ve Mehmet Ekici üçlüsünün hareketliliği sayesinde eli ayağı düzgün bir iki pozisyon bulsa da bu iyi görüntü, saman alevi gibi çok çabuk söndü. Sonrasında topu öne taşımakta zorlanan, ne set hücumunu ne de rakip kaleye çabuk gitmeyi beceren Fenerbahçe, kaleci Harun, Skrtel Neustadter’in ortak hatası ile golü de yiyince zaten minimuma inmiş özgüveni, tamamen kayboldu. Mehmet Ekici’nin duran top becerisi haricinde rakip ceza sahasına girmekte zorlanan Fenerbahçe’nin kulübesine bakınca Benzia haricinde, ki onun da ne kadar iyi bir hamle olduğu tartışılır, maçı değiştirebilecek başka da bir hamlesi yoktu. Akhisar’ın işin savunma kısmını sertleştirdiği dakikalarda hücum etmekte acele etmemesi, oyunu uzun süre 1-0 götürmesine sebep olsa da Fenerbahçe maçın neredeyse hiçbir anında oyun üstünlüğünü alamadı. Sonrasında Cihat hocanın hamleleri, risk alan Fenerbahçe’ye dün akşamki ağır skoru getirdi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Fenerbahçe’de yapılacak hamle ne olmalı? Bana göre alınan bu mağlubiyet, teknik direktör hamlesinin hızını arttıracaktır.

Haberin Devamı

Maçın starı

Josue. Özellikle takımını organize ederken, oyunu dikine oynayan ve orta sahada boş arkadaşlarını doğru yerde buluşturarak Fenerbahçe orta sahasının yumuşak kaldığı maçta neredeyse tek başına rakibini defalarca geri koşturdu.

Maçın olayı

Akhisar yedek kulübesinin, Fenerbahçe’nin yedek kulübesinden çok daha iyi oyuncularla dolu olması bana göre maçın olayıydı.

Kısa mesaj

Benzia'nın top tekniği iyi olan bir oyuncu olmasına rağmen Fenerbahçe orta sahasına bu kadar bozuk organizasyonlar içerisinde lüks kaldığını düşünüyorum.

YORUM YAZ