MENÜ

Ljajic etkisiyle evinde Kartal!

Abone Ol Google News

Son 3 sezona göre hücumda pas oyunundan kenardan ortalarla denediği hücum organizasyonlarına geçiş yapan bir Beşiktaş izledik ilk 4 hafta. Ancak 5 puan kaybedilen son 2 haftada santrfor problemi yeniden hortladı. Hala 1. santrforun kim olduğu tam olarak netleşmemesine rağmen Ljajic transferi bu konudaki tüm soru işaretlerine son verebilir. Beşiktaş’ın Ljajic’le Yeni Malatya maçında oyuna başlaması ya da sonradan girmesi farketmeksizin pas oyununa geri dönmesi, form durumu yükselen Oğuzhan’la beraber özellikle Vagner Love gibi çabuk bir forvete fırsatlar yaratabilir. Oyunu dikine oynamak önemli Kapanan takımları açmak için (ki Yeni Malatya özellikle oyunu dar alana çeken fakat hücumda topu önde tutmakta zorlanan bir takım), oyunu dikine oynamak ve adam eksiltmek çok önemli. İşte burada 11’e sorumluluk alan yetenekli bir oyuncu katabilmek Beşiktaş’ın o keyif veren oyununa geri dönmesini de sağlayabilir. Sonuçta şampiyonluk şansı genelde takımların iç saha maçlarındaki performansı ile doğru orantılı gidiyor. Beşiktaş da Ljajic transferi ile bu performansı en üst düzeye çekebilir.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Haberin Devamı

Milli takım maçlarında gösterdiği performansla Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş’ın oyun organizasyonunu yönetebilecek form durumuna sahip olduğunu gösterdi.

Bu istatistiğe dikkat!

Antalyaspor’a Vodafone Park’ta mağlup olarak evinde uzun süreli yenilmezlik unvanını kaybeden Siyah- Beyazlılar, dördüncü haftada Bursa deplasmanından 1 puanla döndü ve toplamda 5 puan kaybetti.

Kısa mesaj

Eğer skor ve kötü oyun Beşiktaş’ı yine kenardan ortalarla maç çözmeye çalıştığı bir oyuna iterse Pepe yine santrforlardan daha etkili olabilir.

YORUM YAZ