MENÜ

Lider hata yapmadı

Abone Ol Google News

Ligimizin en fazla topa sahip olan takımı Başakşehir, en az sahip olan takımlarından Antalyaspor’a ilk 10 dakikadan sonra yavaş yavaş oyununu kabul ettirmeye başladı. Top gelmeden görebilen, çabuk düşünen ve kolay top kaybetmeyen oyunculardan kurulu Başakşehir fiziksel olarak dirençli gözüken Antalya’ya karşı 33’te yeni transferi Kudriashov ile golü bulurken İrfan Can’ın asisti dikkat çekiciydi.

Haberin Devamı

İkinci yarıya çok adamla hücum etmeyi düşünerek başlayan Antalya, Başakşehir’in çok pas hatası yaparak oynadığı 20 dakikalık bölümde oyununu da kabul ettirdi. Ancak üretkenlik konusunda vasatın altında kalınca ligin attığı golün kıymetini en fazla bilen takımı Başakşehir yine sazı eline aldı. Farkı arttırabilecek fırsatlar yakaladı. Skoru arttıramasa da kazanan rakiplerinin hevesini kursaklarında bırakarak galibiyeti almayı başardı.

Maçın sorusu

Antalyaspor düşme potasına girer mi? Çok istekli olmalarına rağmen oyun kalitesi anlamında sıkıntıları aşabilmek için Bülent Korkmaz’ın özellikle santrforlarından katkı alıp maçların ilk golünü atan takım olması şart. Yoksa sıkıntı yaşaması kaçınılmaz.

Haberin Devamı

Maçın starı

Serdar Taşçı neredeyse kusursuz bir maç oynadı. Basit hata yapmadı. Antalya ataklarında hep doğru yerde doğru müdahaleleri yaparak maçın iyisi oldu.

Maçın olayı

Abdullah Avcı’nın takımında oynanacak oyun doğrultusunda kim transfer edilse karşılığı alınıyor. Son örneği de maçı kazandıran golü atan Kudriashov.

Kısa mesaj

Seyircisi yok ama tecrübesi çok Başakşehir şampiyonluk şansını her geçen hafta yükseltmeye devam ediyor.

YORUM YAZ