MENÜ

Kredi tükendi!

Abone Ol Google News

Trabzonspor Sörloth arkasındaki hattın tamamı orta saha özellikli oyunculardan kurulu bir 11 ile başladı mecburiyetten. Bu mecburiyet topa hakim olduğunda yerden pas trafiğini iyi yapan ve boşlukları kolay bulmalarını sağlasa da aynı özellikteki oyuncular top Ankaragücü’ne geçtiğinde biraz müdahalesiz ve yumuşak kaldılar. Yine de Abdülkadir Parmak’ın asisti ile erken gelen Sörloth golü ilk yarı Trabzonspor’un istediğini almasını sağladı. Fakat önde olduğu maçlarda farkı artırmak yerine düşük tempo ile kontrollü oyunu tercih eden Trabzonspor yine sakar bir penaltı ile golü kalesinde gördü. Kulübenin güçsüz oluşu Hüseyin Çimşir’in de elini kolunu bağladı. Genç Koray ise kaçırdığı golle takımı adına büyük fırsatı tepince sonuç kaçınılmaz oldu. Sonuçta Trabzonspor lig sonuncusuna oyun olarak da skor olarak da diş geçiremediği maçta bana göre sezonun en önemli puan kaybını yaptı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Puan kayıplarının en önemli sebebi nedir? Özellikle üst üste gelen sakatlıklar ve eksiklerin yerini dolduracak oyuncu olmayışı, oyuncuların tempolarını maçın tamamına yayamayışı en önemli etkenler.

Haberin Devamı

Maçın starı

Burayı müsaadenizle boş bırakıyorum. Maçın içinde yıldız ya da ön plana çıktı diyebileceğim bir performans izlemedim.

Maçın olayı

Trabzonspor’un iyi alışkanlıkları, kötü alışkanlıkları var. Maçların skorlarını da bunlar belirliyor. İyi olan maça iyi başlayıp kolay gol bulmaları, kötü olanı ise öne geçtiğinde skor koruma odaklı oyunları.

Kısa mesaj

Trabzonspor şampiyonluk yolunda bana göre son kredisini de tüketti. Artık kalan maçların tamamını kazanmalı ki o da yetmeyebilir

YORUM YAZ