MENÜ

Kötü oyunla avantaj kaçtı

Abone Ol Google News

Beşiktaş sezonun en kötü maç başlangıcını yaptı Kasımpaşa maçında. Akordu ile oynanmış saz misali, milli takım arasında sanki ayarları ile oynanmış gibiydi. Öne çıktı geri dönemedi, geri geldi atağa çıkamadı. Kasımpaşa bu görüntüyü çok iyi değerlendirdi. Varga’nın kanadında etkili olduğu anda Aytaç ile nefis bir gol buldular. Pas trafiği aksayan Beşiktaş’a karşı farkı da artırabilirlerdi, olmadı. Beşiktaş’ta ise tek net pozisyon Kasımpaşa savunmasının ikramında Larin’le harcanınca devre Kasımpaşa için iyi bitti. İkinci yarıya bu kötü oyundan rahatsız olmayan Sergen hoca aynı 11’le geri dönünce sönük oyunun karşılığı Kasımpaşa için penaltı oldu. Ersin’in penaltıyı kurtarması ve Gökhan Töre’nin oyuna girmesi ile maç dengelendi. Ancak Beşiktaş’ın kapanan Kasımpaşa’ya karşı N’Koudou, Larin ya da oyuna giren oyunculardan herhangi biri üzerinden üretken bir anı olmadı. Bu güne kadar rotasyonlu kadrolardan iyi performanslar çıkaran Sergen Yalçın bu kez kısıtlı kadrosuyla bu başarıyı gösteremedi. Sonuçta Beşiktaş avantajını büyütebileceği bir maçı çok kötü oynayarak kaybetti.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Rosier’den forvet olur mu ? Aslında Rosier performansı net bir cevap ama Caner, Gökhan Gönül gibi özel yeteneklerden olmadığı gibi Rosier’den de sırtı kaleye dönük iyi oyun beklemek hayalcilik olur.

Maçın starı

Bu kadar önemli bir maçta enfes bir gol atan Aytaç Kara maçın kaderini belirleyen oyuncu olarak öne çıktı. 2. sarıdan atılabilirdi ama hocasının müdahalesi ile günü de kurtarmış oldu.

Maçın olayı

Beşiktaş’ın 8. haftadan sonra oynadığı en dağınık maç olması, üzerinde ısrar edilmesine rağmen Ljajic’in kötü performansı ve pozisyon bulamadan maç bitirmesi gecenin olayları diyebilirim.

Kısa mesaj

Larin 2. santrfor gibi arka direkte dokunuş yaparken iyi bir oyuncu gibi gözükebilir ama en uçta top kontrolü, adam geçme becerisi kısıtlı olduğu için kötü bir santrfor olarak gözüktü.

YORUM YAZ