MENÜ

Kazanmak için tam zamanı

Abone Ol Google News

Bordo- Mavililer’de ligin en iyi sol beki Novak ve dinlenmiş bir Nwakaeme’nin yanı sıra Sosa’nın iyi oynaması çok önemli. İşler kötü giderken bu maç önemli bir fırsat. Beşiktaş’ın deplasman performansı da ev sahibinin iştahını daha da artıracaktır.

Haberin Devamı

Trabzonspor’un bu maç öncesi artıları eksileri nelerdir?

Avantajları rakibin formsuzluğu

Trabzonspor’un Beşiktaş maçı öncesinde en önemli avantajı rakibinin de kendisi kadar formsuz oluşu. Özellikle kolay pozisyon veren Beşiktaş savunmasını, savunma arkası koşularla, çabuk hücumlarla zorlayabilir. Ancak Trabzonspor için aynı 12-13 kişi ile sezon başından beri maçlara çıkması da yorgunluk üzerinden büyük dezavantaj.

Trabzon'dan hangi oyuncu ön plana çıkar?

Nwakaeme ve Sosa...

Şu anda Süper Lig’in en iyi sol beki Filip Novak’a sahip Trabzonspor dinlenmiş bir Anthony Nwakaeme ile Beşiktaş’ı bu kanattan oynamaya mecbur etmek isteyecektir. Tabii ki tüm maçlar için geçerli olan Arjantinli yıldız Jose Sosa’nın en iyi oyununu sergilemesi de Trabzonspor için en önemli detay.

Haberin Devamı

Ünal Karaman kazanmak için nasıl bir oyun anlayışıyla sahaya çıkmalı?

Oyun anlayışı değişmeli

Aslına bakarsanız elinde şu andaki durumdan farklı bir alternatifi yok Ünal Karaman’ın. Hamle bile yapamazken bu oyun anlayışını hangi oyuncuları katarak nasıl değiştirecek. İmkansız. Ayrıca oyun tarzı değiştirmek üstüne çalışılması gereken bir durumdur. Sezon ortasında aklına esen oyun anlayışı değiştiremez. Çalışmış olmak gerekir.

Son dönemdeki kötü sonuçların bu maça negatif etkisi mi olur, yoksa tam tersi motivasyonu artırır mı?

Sonuçlar avantaj yaratabilir

Bu maçlar işler kötü giderken her takım için fırsattır. Trabzonspor’un da hem oyuncu hem de Ünal Karaman üzerinden büyük maç kazanmaya çok ihtiyacı var. Beşiktaş’ın sezon başından beri deplasman performansları düşünüldüğünde ise Trabzonspor’un iştahı da mutlaka artacaktır.

YORUM YAZ