MENÜ

Karaman'ın oyunu!

Abone Ol Google News

Ünal Karaman benim rakibim liginin lideri, grubun favorisi, her maçta gol atmış falan hiç bakmadan çok önemli bir karar verdi. Hazır değil ya da tecrübesiz demedi, stoperdir sağ bek olmaz demedi, yaptı rotasyonu. Sosa, Nwakaeme, Pereira gibi hiç dinlenmeyen özel oyuncularını dinlendirirken Sturridge, Doğan ve Campi’ye de ‘iyi oynarsanız forma sizin’ dedi. Rotasyonun karşılığını ilk yarıda oyun olarak da skor olarak da aldı. Sörloth biraz hücumdaki arkadaşlarına ayak uydurabilse daha iyisi de olabilirdi. Korakor mücadelede dengeli oyunu özellikle Abdülkadir Parmak ve Obi Mikel’in akıllı oyunları ile doğru oynadı. 2. yarıya Nwakaeme hamlesi ile başlayan Trabzonspor pozisyona girme konusunda da rakibine üstünlük sağlamaya başladı. Sörloth ve Nwakaeme önemli fırsatları harcadılar. Ancak Sosa ile birlikte kalite ve gol de birlikte geldi. Çabuk bir gol yemesek maçın hakkı olan galibiyeti de alacaktık ama olmadı. Yine de tel tel döküldüğümüz Avrupa Kupaları’nda futbol zevkimizi okşayan Trabzonspor oldu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Sturridge nasıl oynadı? Nihayet Trabzon taraftarı için tedirginliğin bittiği maç oldu. Güçlendiğinde önemli bir silah olduğunu, kalitesini oyunda kaldığı sürede göstermeyi başardı.

Maçın starı

Obi Mikel her geçen gün iyiye gitmeye devam ediyor. Kestiği toplar ve garanti pasları ile sessiz sedasız ama takımının en faydalı oyuncusu olmayı başardı.

Maçın olayı

Ünal Karaman’ın rotasyonlu 11 seçiminin doğruluğu ve sonraki hamlelerinin zamanlamaları, 2. goldeki rolleri düşünüldüğünde takımını çok iyi yönetmesi gecenin olayıydı.

Kısa mesaj

Bu da uzun zamandır beklediğimiz güzel bir frikik golünü atan Abdülkadir Parmak için bir teşekkür olsun. Bana göre şut seçeneğini hem akan oyunda hem de duran toplarda daha çok düşünmeli

YORUM YAZ