MENÜ

İmdada Atiba yetişti

Abone Ol Google News

Maçın ilk yarısında oyun kafa kafaya gözükse de hızlı ve dikine oynamayı başardığı anlarda girdiği pozisyonlarla Beşiktaş takımı gole yakın olan taraftı. Zaman zaman Malatyaspor’un Beşiktaş’ın oyununu bozmasına rağmen final paslarını iyi kullanılabilse skor çok daha önce alınabilirdi. Adem Büyük’ün yaptığı hata ve gördüğü kırmızı kart zaten üstün olan Beşiktaş’ı oyunun hakimi yaptı. Pas trafiğiyle bulunan toplar gol olmazken, imdada duran toptan Atiba yetişti.

Haberin Devamı

Farkı artırabilecekken kaçan pozisyonlar ve Ömer Şişmanoğlu’ndan gelen gol bir parça tedirginlik yaratsa da Beşiktaş’taki tecrübeli oyuncuların fazlalığı ve telaş yapmamaları maçın tekrar dönmesine sebep oldu. Lajijc’in golü ile şampiyonluk yarışına çok daha sıkı tutundukları galibiyeti Malatya’dan almayı başardı.

Gecenin sorusu

Lajijc’in yerine derbide kim oynar? Şenol Güneş çok büyük bir sürpriz yapmazsa, Lajijc ile aynı profildeki Kagawa, Fenerbahçe derbisinde takımın oyun kurucusu olur.

Maçın starı

Her iki golde de katkısı olan ve aynı zamanda Beşiktaş’ın pas trafiğinde sıfır hatayla oynayan Caner Erkin, Siyah-Beyazlılar’ın en iyisiydi.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Beşiktaş’ın deplasmanlardaki başarısı girdiği pozisyon sayısının fazlalığı Malatya maçında adeta tavan yaptı. Son vuruşlarda biraz becerikli olsalardı, sezonun en farklı galibiyeti gelebilirdi.

Kısa mesaj

Mağlubiyete rağmen kaleci Ertaç, takımının 90 dakika boyuncu maçın içerisinde kalmasını sağlayan kurtarışlarıyla dikkat çekti.

YORUM YAZ