MENÜ

İlk 3 için avantaj...

Abone Ol Google News

Antalyaspor’un tatlı sert oyununa alan bulmakta zorlanan Trabzonspor’da Hüseyin-Abdülkadir Parmak ortak hatasıyla gelen gol eklendi. Ancak bu gol olumsuz etkilemedi Trabzonspor’u.

Haberin Devamı

Beklerin katkısı olmayınca adam eksiltme becerisi ve form durumunun yüksekliği ile Anthony Nwakaeme devreye girdi. Başlattığı pozisyonu Yusuf ve Olcay katkısı ile bitirerek maçı dengeledi.

Pozisyona girme konusunda planı tutan Antalyaspor Amilton ve Doukara ile fırsatları kaçırınca ilk yarı beraberlikle geçti.

İkinci yarıya tempo arttırarak başlayan ve bütün dönen topları kazanıp baskı yapan Trabzonspor bu gayretinin karşılığını ise Abdülkadir Parmak’ın harika vuruşunda direkten dönen topu tamamlayan Ekuban ile aldı.

Gecenin yıldızı Nwakaeme’nin getirdiği topta Olcay ve genç Murat’ın attığı goller ile geri dönüşü ve galibiyetini ilan ederek ilk 3 için ciddi olduğunu gösterdi.

Gecenin sorusu

Milli ara Trabzon’a ne getirdi?

Pereira’nın dönüşü, Olcay ve Sosa’nın temposunu yükseltmesi ve Rodallega’nın yokluğuna rağmen gelen galibiyet aranın Trabzon’a iyi geldiğinin ispatlarıydı.

Haberin Devamı

Maçın starı

Anthony oyunun sıkışmaya başlayacağı anlarda adam eksiltme özelliğini kullandı. Kendi hazırladığı pozisyonu bitirerek gol yaptı. Yine aynı özelliği ile Olcay’a golü attırdı. Ve gecenin sonunda maçın yıldızı kısmında bana göre onun adı yazıyordu.

Maçın olayı

İki bek katkısı olmayan maçta erken geri düşmesine rağmen demoralize olmayan Trabzon’lu gençlerin performansı dikkat çekiciydi.

Murat Cem Akpınar’ın attığı gol ve arkadaşları ile beraber yaşadığı sevinç gecenin en güzel görüntüsüydü.

Kısa mesaj

Antalya 1-0 öndeyken Amilton ile kaçırdığı pozisyon kendi adına maç hikayesini yazabileceği bir andı. Ancak şans yanlarında değildi.

YORUM YAZ