MENÜ

Hayat belirtisi yok!

Abone Ol Google News

Ligde hedeflediği puanın üzerine çıkmış ve çok önemli eksikleri olan Antalyaspor’un topu Fenerbahçe’ye bırakarak oynaması gayet normal, 3 puana çok ihtiyacı olan Fenerbahçe’nin düşük tempoda oynarken ne pasla ne de bireysel olarak adam eksilterek rakip kaleye gidememesi anormal olan detaylardı ilk yarıda. Soldado’nun daha ilk dakikada kaçırdığı pozisyon haricinde hayat belirtisi göstermediler. 2. yarıya oynanan düşük tempolu oyundan rahatsız olan taraf olarak dönen Fenerbahçe, özellikle Ekici’nin vites yükseltmesi ile daha fazla Boffin’i rahatsız etmeye başladı. Ancak galibiyet için yüklenirken sahneye Neustadter çıktı. 2. sarıdan atılıp takımının hızını ve cesaretini kırdı. Hatta 1 puana razı Antalya Hakan’la golü bulsa maçı bile kaybedebilirdi. Sonuçta Fenerbahçe, Ekici haricinde hiçbir oyuncusunun iyi oynamadığı ve eksik yakaladığı Antalyaspor’a diş geçiremeyerek hayal kırıklığının da seviyesini maksimuma çıkardı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Kaç transfer lazım? Neresinden tutsan elinde kalan Fener’de forvet ve stoper tercihlerinin önceliği olduğu bir gerçek. Ekonomik durum müsaade ederse bir de ofansif orta saha transferi yapılabilir.

Haberin Devamı

Maçın starı

Özellikle Soldado’nun karşı karşıya kalışında ve ceza sahası dışından atılan şutlarda oldukça başarılıydı. Kariyerindeki en iyi sezonlarından birini geçiriyor ve Boffin için Fenerbahçe maçı sezonun ilk yarısının özeti gibiydi.

Maçın olayı

Fenerbahçe kadrosu kenarda hangi teknik direktör olursa olsun uyumsuzluğunu hissettiriyor.

Kısa mesaj

Antalyaspor ve Bülent Korkmaz’ı bu kadro ile aldıkları puan ve son dakikalarda oyuna giren 15 yaşındaki Fehmi Koç’tan ötürü tebrik etmek gerekli.

YORUM YAZ